Club van 100

15 januari, 2024

Hallo Argonauten,

De club van 100 is in een nieuw jasje gestoken en dat willen we van de daken schreeuwen. De club van 100 is er exclusief voor de jeugd en deze club donateurs dragen graag bij aan de ontwikkeling van elk jeugd-individue bij Argon. Er is afgelopen jaar een lang gekoesterd beleidsplan geschreven door de TC met input vanuit de KNVB, FC Utrecht en een aantal prominente Argonauten, waaronder Jan Zoutman en Rens Elbertsen. Onze vereniging heeft inmiddels een gedetailleerd plan in handen wat de gehele vereniging sturing gaat geven in de uitvoering van het beleid. Naast het beleidsplan is er een technisch leerplan ontwikkeld waarbij per leeftijdscategorie uiteengezet wordt welke ontwikkelingen een kind kan en gaat doorlopen bij Argon. Medio maart zal er een inloopavond worden georganiseerd waarbij alle geïnteresseerden bijgepraat zullen worden over alle technische plannen op het gebied van 'voetbalontwikkelingen' bij Argon.

Uw donatie als club van 100 lid betekent een financiële injectie voor dit plan waarbij u vanzelfsprekend inzicht blijft houden op de besteding van uw donatie. De Club van 100 investeert onder andere in Clubmanagement systeem (= spelervolgsysteem in alle facetten), Voetbalbeleidsplan, aanschaf materialen & hulpmiddelen

We zullen onze trots naar u benoemen middels uw naam op het Club van 100 bord en de tv schermen in de kantine. U bent als donateur indirect een semi-sponsor en u zult daarom eens per jaar een uitnodiging ontvangen voor een sponsorevent.

Via de QR-code kunt u direct, of via het website menu KLIK HIER , inloggen op de registatiepagina KLIK HIER waar ook een document te vinden is mbt de fiscale aftrekbaarheid van dit project KLIK HIER .

We hopen op uw deelname want de jeugd heeft de toekomst, dankzij U !!

Namens de Club van 100,

Vincent van der Horst en Peter Geurs