Corona protocol

In het kader van de maatregelen om het Corona virus onder controle te houden c.q. krijgen zijn (zolang als noodzakelijk zal blijken) extra spelregels van kracht bij een bezoek aan ons complex, zij zijn hieronder te lezen:

Protocol sv Argon

• Vanwege de corona problemen is het protocol Verantwoord sporten van het NOCNSF (zie bijlage onder aan het bericht) ten alle tijden leidend en van kracht.
  • Bij betreding van het complex dient de aangegeven route gevolgd te worden.
  • Bij betreding van de kantine dient men zich te registreren. Na registratie kan men consumpties bestellen en bij voorkeur met pin betalen, waarna men op een van de stoelen plaatsneemt en de consumptie nuttigt. Een consumptie staande nuttigen is niet toegestaan, net zo min als het verplaatsen van tafels of stoelen.
  • Indien het terras geopend is, gelden hiervoor dezelfde regels als in de kantine.
  • Zowel in de kantine als op het buitenterras is een looproute aangegeven, waaraan eenieder zich dient te houden.
  • Per team meldt zich één vertegenwoordiger in de bestuurskamer voor het verkrijgen van een sleutel voor de kleedkamer. Deze vertegenwoordiger dient de looproute te volgen en zich dus eerst te registreren in de kantine eer hij/zij zich kan melden in de bestuurskamer.
  • Scheidsrechters en eventuele bestuursleden van bezoekende verenigingen dienen zich zoals hierboven omschreven eerst te registreren voor zij zich melden in de bestuurskamer.
  • Langs de velden dient u ook de afstand in acht te nemen conform de regels. Luidkeels aanmoedigen is niet toegestaan.
  • Ook op de tribune dient de afstand in acht genomen te worden conform de regels.

Kleedkamergebruik op zaterdag s.v. Argon

• De ingang van de kleedkamers 1 tot en met 12 is voor zolang het duurt op wedstrijddagen verplaatst naar de achterzijde van het gebouw, in de gang tussen de kleedkamers is éénrichting verkeer van toepassing.
  • In het bijgebouw met de kleedkamers 13 tot en met 20 is een looproute aangegeven, waaraan men zich dient te houden.
  • Bij het merendeel van de wedstrijden is per team één kleedkamer beschikbaar, de spelers dienen zich in twee groepen om te kleden teneinde de noodzakelijke ruimte te waarborgen.
  • Jeugdteams van Argon tot en met JO17, die een thuiswedstrijd spelen, komen omgekleed naar het sportpark en dienen thuis te douchen. Er is wel een kleedkamer beschikbaar.
  • In de rust blijven de teams bij voorkeur buiten op het veld met inachtneming van de regels.
  • Na de gespeelde wedstrijd dienen de kleedkamers maximaal 30 minuten na afloop beschikbaar te zijn voor volgend gebruik.
  • Bij de jeugdwedstrijden mogen ouders zich niet in de kleedkamers begeven.

Regels voor thuisquarantaine

Via deze link kunt u de regels voor thuisquarantaine vinden van de Rijksoverheid

regels-accommodatie.jpg

regels-kantine.jpg