Corona protocol

In het kader van de maatregelen om het Corona virus onder controle te houden c.q. krijgen zijn (zolang als noodzakelijk zal blijken) extra spelregels van kracht bij een bezoek aan ons complex, zij zijn in de bijlagen van dit bericht te lezen.

Ingevolge deze regels is het in ieder geval niet toegestaan om publiek toe te laten bij de te spelen wedstrijden! De toegang tot het complex is dus uitsluitend beschikbaar voor de deelnemers aan de wedstrijden en toezichthouders namens sv Argon.

Chauffeurs van teams die bij ons te gast zijn hebben toegang, echter met een maximum van in totaal zes personen (inclusief begeleiding) per team.

Regels voor thuisquarantaine

Via deze link kunt u de regels voor thuisquarantaine vinden van de Rijksoverheid

regels-accommodatie.jpg