Corona protocol

In het kader van de maatregelen om het Corona virus onder controle te houden c.q. krijgen zijn (zolang als noodzakelijk zal blijken) extra spelregels van kracht bij een bezoek aan ons complex, zij zijn hieronder te lezen:

Protocol sv Argon, update 17 oktober

• Vanwege de corona problemen is het protocol Verantwoord sporten van het NOCNSF (zie bijlage onder aan het bericht) ten alle tijden leidend en van kracht.
  • Bij betreding van het complex dient de aangegeven route gevolgd te worden.
  • Met ingang van 25 september zullen de kantine, de buitenbar en het terras tot nader order gesloten blijven.
  • Met ingang van 14 oktober is de competitie stilgelegd. Getraind mag er worden door leden tot en met 17 jaar in groepsverband, daarboven is er tot nader order geen mogelijkheid om te trainen. Gespeeld kan er worden door leden tot en met 17 jaar, echter uitsluitend onderling, niet tegen andere verenigingen.

Kleedkamergebruik s.v. Argon

• Met ingang van vrijdag 25 september zullen de kleedlokalen gesloten blijven. Deelnemers aan wedstrijden (zowel spelers van Argon als tegenstanders alsmede officials) dienen er rekening mee te houden dat zij in sportkleding naar het complex komen en thuis douchen. Uitzondering hierop uitsluitend voor thuiswedstrijden van het standaardteam en de tegenstander inclusief de bondsofficials van deze wedstrijd zodra de competitie wordt hervat.

Regels voor thuisquarantaine

Via deze link kunt u de regels voor thuisquarantaine vinden van de Rijksoverheid

regels-accommodatie.jpg