Sluiting sportpark

20 juni, 2022

We hebben het laatste weekend met wedstrijden achter de rug en uitsluitend nog de afsluiting van het jubileumjaar voor de boeg.

Dat betekent, dat de al eerder gemelde sluiting van het sportpark aanstaande is. Na zaterdag 25 juni is het sportpark voor iedereen gesloten, dit geldt voor zowel de opstallen als de velden, kunst- en natuurgras. Dit verbod tot betreding van het complex geldt voor iedereen, dus ook voor onze eigen leden!

De kunstgrasvelden zullen vanaf maandag 1 augustus weer beschikbaar zijn voor de training van de selectie senioren 1 en 2. Een week later, dus op 8 augustus, zullen de teams Onder 21, Onder 23 en overige senioren zich weer mogen melden voor de trainingen, gevolgd door de jeugd tot en met 19 jaar die vanaf 15 augustus hun trainingen weer in kunnen plannen, dit alles uiteraard conform het nog te plaatsen trainingsschema voor het seizoen 2022/2023.

Zoals altijd is de beschikbaarheid van het natuurgras trainingsveld (veld 7) afhankelijk van de groei van de ingezaaide grassprieten, let dus op informatie op deze site of dit veld ja dan nee al gebruikt mag worden in de eerste weken van augustus.


Terug naar het overzicht