Bericht over de verplichte kantinediensten

29 augustus, 2022

Beste ouders/verzorgers van jeugdleden en senioren,

Het nieuwe voetbalseizoen is weer van start gegaan en dat zorgt ervoor dat de kantine op de zaterdagen weer bemand moet worden om onze spelers en bezoekers te voorzien van koffie, thee en verdere versnaperingen. U zult via de leiders van de teams een dezer dagen een verzoek ontvangen om een bar-/keukendienst te draaien. We draaien de diensten met drie ouders/verzorgers/senioren in shifts (van 9-13 uur, van 13-17 uur en van 17. 00 uur tot sluit).

Als ouder/verzorger van een jeugdlid of als senior bent u verplicht om minimaal één bar/keukendienst per seizoen te draaien. U doet dat samen met twee ouders/verzorgers of andere senioren.
De ochtend shift zal voornamelijk bestaan uit het schenken van koffie, thee, verkopen/klaarmaken van versnaperingen, klaarmaken van limonade voor de teams en het aanvullen van de koelingen.
De middagshift bestaat uit het verkopen en klaarmaken van patat/snacks, verkoop bij de snoepcounter en het aanvullen daarvan.
De laatste shift bestaat uit het verkopen en klaarmaken van snacks/patat, verkoop bij de snoepcounter en het opruimen na sluitingstijd van de kantine. Voor eenieder is er dus wel wat te doen!

Wanneer iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en een steentje bijdraagt kunnen we ervoor zorgen dat de kantine elke zaterdag open is! Laten wij als SV Argon een goede gastheer zijn voor eigen spelers en bezoekers. Wij hopen u snel te ontmoeten tijdens de bar-/keukendienst!

Wanneer er nog vragen en/of opmerkingen zijn kunt u contact opnemen met Monique Bakker, planning bar/keukendiensten via e-mail: moniqueverlaan@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Monique Bakker
Planning bardienst teams SV Argon


Terug naar het overzicht