Geslaagde bedrijfsbezoeken CCZ aan SC Johnson & Liquid Rubber

28 november, 2022

Afgelopen donderdag 24 november vond het bedrijfsbezoek plaats bij SC Johnson en Liquid Rubber. Vanaf half zes begonnen we bij de portier van eerstgenoemde te verzamelen.

Nadat iedereen gecontroleerd en geregistreerd was, konden we verder het bedrijfsterrein op. Na de ontvangst gaven Han Feddema en Paul Franken een toelichting van de locaties en haar activiteiten, waarbij ook even stilgestaan werd bij de 2 fabrieken in Kiev en Rusland. Vervolgens konden we ons in veiligheidskleding hijsen en mochten we de werkvloer op. De rondleiding voerde langs diverse productielijnen waar afvulmachines, transportbanden, robots en palettizers geautomatiseerd hun werk deden om verpakkingen te vullen, te keren, te bundelen, in dozen te stoppen en deze op pallets te zetten. Afsluiting van de tour was een bezoek aan de afdeling waar ongeveer 30 mensen met een beperking iedere dag met veel plezier aan de slag gaan. Een mooi voorbeeld van “Social Responsibility”.

Aansluitend togen we naar Liquid Rubber Europe, een paar honderd meter verderop. Auke Langstraat en Wouter Huisman namen ons mee in hun wereld van lucht- en waterdicht afsluiten van naden, doorvoeringen, overgangen en hele wanden en vloeren in (betonnen) constructies alsmede nieuwe en oude daken. Liquid Rubber biedt hiervoor een uiterst elastische en milieuvriendelijke oplossing die zij behalve in Europe ook in zuidelijk Afrika, Indonesië en de Nederlandse Antillen leveren. En de deelnemers aan het bedrijvenbezoek konden ook zelf even in de weer om de producten zelf te “testen”, waarna het informatieve deel van de avond naadloos overging in een supergezellige afsluiting met een hapje en drankje en Brazilië op de beamer.

Al met al een zeer geslaagde avond bij twee bijzondere bedrijven: SC Johnson en Liquid Rubber. Hartelijk dank nogmaals.

Commissie Commerciële Zaken,

N.B. als u met uw bedrijf ook een bedrijvenbezoek wilt organiseren dan kunt u dat aangeven bij uw contactpersoon / accountmanager.

De foto's van dit evenement zijn hier te vinden:


Terug naar het overzicht