Warm afscheid van Patrick Lokken

30 juni, 2019

Afgelopen zaterdag is er op sportieve wijze afscheid genomen van Patrick Lokken als Argonaut. Dit afscheid was gegoten in de vorm van een drietal (ingekorte) wedstrijden. Eerst speelde de nieuwe selectie van Argon tegen Oud Argon, vervolgens Argon tegen Vrienden van Patrick en als laatste wedstrijd Oud Argon tegen Vrienden van Patrick.

De uitslagen waren in dit kader niet belangrijk, wel was de hernieuwde kennismaking met de oud-Argonauten voor de fans een hoogtepunt. We zagen dat Tayfur Kahraman het voetballen nog niet verleerd was, hij scoorde evenals Giorgio Berkleef in één van wedstrijden en Patrick Lokken, die in alle drie de wedstrijden meespeelde, scoorde natuurlijk ook. Op doel stond Eelco Zeinstra (thans keepertrainer bij Zwaluwen in Hoorn) en ook zagen o.a. Mark Flapper, Guus Verhoef, Frank Verlaan, Wilco Krimp, Erik Mulder, Jeroen Westera en Enrique Zschuschen in actie. Oud leider Peter Swidde en Marcus de Jong en trainer Alain Hijman waren ook bij de aanwezigen. Scheidsrechters deze middag waren Vincent Roeleveld en oud teamleider Gerard Cordes.

Na afloop was er uiteraard nog een gezellig samenzijn, het weer was prima voor het terras bij de buitenbar, waarbij ook nog de nodige lovende woorden werden gesproken. Zonder meer een passend afscheid van een speler, die veel voor de club heeft betekend.

Eerste oefenwedstrijd
Deze week werkt de nieuwe selectie van Argon de laatste trainingen af van het eerste gedeelte van het nieuwe seizoen. Als afsluiting is er de wedstrijd tegen Jong Sparta op zaterdag 6 juli om 14.30 uur op Sportpark Argon. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter M. Roeleveld.