Darttoernooi: leuk en spannend

17 januari, 2019

Zaterdag 12 januari was alweer de derde keer dat er een darttoernooi plaatsvond bij Argon. In totaal deden hier 48 deelnemers aan mee. In 8 poules van 6 werd gestreden om de felbegeerde winst, waarbij de nummers 1 en 2 uit de poule doorgaan naar de winnaarspoule en de nummers 3 en 4 doorgaan naar de verliezerspoule.  Nadat de  120 poulewedstrijden waren afgelopen kon de balans worden opgemaakt.

Uiteindelijk kwam er in de verliezerspoule een finale tussen Dennis Hartsink en Vincent Blok. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Dennis Hartsink. De 3e plaats was voor Joshua de Graaff.
In de winnaarspoule wist Pieter Aafjes de 3e plaats te winnen. De grote finale ging tussen titelverdediger Jordy Brugman en Jordy van de Water. Uiteindelijk werd dit een 3-0 overwinning voor Jordy Brugman die er dus voor het tweede jaar op rij met de titel vandoor ging.
De prijs voor de hoogste finish werd gewonnen door Kevin van ’t Hart. Hij gooide namelijk 118 uit.  

Het was weer een zeer geslaagde editie. Bij deze willen wij iedereen bedanken voor hun bijdrage en hopen wij dat jullie er volgend jaar weer bij zijn.


Terug naar het overzicht