Argon JO11-1 pakt kampioenschap

30 mei, 2024

Langs deze weg willen we laten weten dat de boys van JO11-1 onder de leiding van Jesper, Julian en Cas afgelopen zaterdag het seizoen als kampioen hebben afgesloten.

Het was toch nog spannend of dat ging lukken natuurlijk, want tja het is een bal en die rolt alle kanten op….en er moest nog een wedstrijd gespeld worden. Argon stond aan kop in het klassement gevolgd door Aalsmeer. De laatste wedstrijd tegen Sporting Martinus moest gewonnen worden. Het was ook spannend hoe Aalsmeer tegen Roda zou eindigen..

De wedstrijd begon een beetje teleurstellend met een 0:2 achterstand. In de rust kregen de jongens een enorme boost aan motivatie en coaching van de trainers en super veel support van de ouders langs de zijlijn. En ja hoor, daar kwam het een na het andere doelpunt, met elke treffende goal groeide het zelfvertrouwen van de jongens en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 4:3. Een geweldige prestatie hebben ze neergezet, om trots op te zijn. Een half uur later bleek dat Aalsmeer verloren had in het duel met Roda en het feestje bij Argon kon beginnen ….

In de kleedkamer werd de start gegeven aan de viering met party poppers, champagne en veel vreugde. Daarna zijn de kids naar de buiten bar gaan om van het patatje en limonade te genieten, dank je wel Argon ????

Nadat de buikjes gevuld waren, hebben ze de resterende flessen met champagne open getrokken en onder de leiding van Queen en “we are the champions “ van de laatste druppels genoten…

En om te laten zien dat ze de beste zijn hebben ze de challenge aanvaard om een potje tegen de ouders te spelen en natuurlijk hebben ze gewonnen… niks anders verwacht natuurlijk..

De ochtend werd afgesloten met de medailles uitreiking en een grote applaus van ouders en toeschouwers.

Natuurlijk werden de trainers en de teamleider ook in het zonnetje gezet door de ouders! Dank daarvoor!

Een mooie afsluiting van het seizoen!