Vuurwerkverbod

12 november, 2018

Het afsteken van vuurwerk is al langere tijd niet toegestaan bij voetbalwedstrijden, maar in sommige gevallen is (na goed overleg) het wel eens oogluikend toegestaan. In het licht van de onlangs opgedane nare ervaringen met ons kunstgrasveld is echter besloten, dat onder geen enkele voorwaarde nog de hand zal worden gelicht met dit verbod. We nemen aan, dat iedereen dat goed zal kunnen begrijpen.&nbsp;<br /><br />Met het oog op de derby van aanstaande zaterdag is dit besluit ook duidelijk gecommuniceerd naar de beleidsbepalers bij onze buren, die hebben toegezegd dit ook binnen hun vereniging duidelijk te communiceren. Het vuurwerk zal dus uitsluitend van de spelers in het veld moeten komen, we gaan er van uit dat er begrip voor is dat tegen iedere andere vorm op de juiste wijze opgetreden zal worden.<br /><br />Voor de duidelijkheid: dit verbod geldt dus niet alleen zaterdag, maar altijd!