Nieuwe sponsor: Bugenz.

08 oktober, 2018

Jongstleden zaterdag was het dan zover. Argon kon met trots de nieuwe shirtsponsor Bugenz presenteren. De oplettende bezoeker had de afgelopen weken de naam natuurlijk al eerder op het shirt kunnen zien maar de formele ondertekening van het contract moest nog plaatsvinden. Onder het toeziend oog van voorzitter van de vereniging Ton Goedemoed en voorzitter van de Commissie Commerciele Zaken Peter Schoonderwoerd heeft Jim van Niekerk zijn handtekening gezet onder het contract.

Bugenz is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van rendement gedreven online marketing campagnes. Meer naamsbekendheid – meer website traffic of meer conversie? Zij zorgen ervoor! Hun kennis van online marketing in combinatie met uw kennis van de branche resulteert in geweldige digital experiences.

De wijze waarop Jim met zijn team hun diensten aanbieden wordt helder en uitgebreid omschreven op de website www.bugenz.nl  Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact opnemen. Jim is met zijn bedrijf gevestigd op het adres Wisselweg 33 in Almere en is bereikbaar onder info@bugenz.nl of telefonisch onder nummer 036-2340181. 

Dat Argon blij is met deze nieuwe sponsor werd onderstreept met de overhandiging van zowel een ingelijst uit- als thuis wedstrijdshirt.

Bugenz: Uw kennispartner op het gebied van online marketing


Terug naar het overzicht