Afhalen bestelde materialen Argon Adidas

13 augustus, 2018

Voor een ieder die individueel kleding heeft besteld bij Argon voor het nieuwe Adidas tenue is er goed nieuws: alle kleding is in goede orde ontvangen in het centrale magazijn bij Twinsport en wordt momenteel gereed gemaakt voor verzending naar het afhaalpunt Twinsport Uithoorn.

De bestelde materialen kunnen worden afgehaald bij Twinsport Uithoorn. De winkel zit in het vernieuwde winkelcentrum te Uithoorn. Parkeer de auto op het bovenste parkeerdek en je loop zo bij Twinsport Uithoorn naar binnen.

De bestelde materialen zijn in de winkel Twinsport Uithoorn af te halen met ingang van woensdag 23 augustus 2018.

Welke spelregels dienen in acht te worden genomen voor het ophalen van de bestellingen:
1) Anders dan voorheen vermeld worden er geen vouchers afgegeven door Argon voor het ophalen van de bestelling.
2) Twinsport heeft een kopie van de bestelling ontvangen waarop is vermeld dat e.e.a. via een incasso is betaald.
3) Mogelijk dat er een aparte uitgifteplaats is opgezet in de winkel maar anders vraagt u het gewoon aan een medewerker van Twinsport Uithoorn.
4) Er zal gevraagd worden naar uw naam (waarop de bestelling heeft plaatsgevonden) en tegelijkertijd zal u worden gevraagd een geldig legitimatiebewijs te tonen zodat de medewerkers kunnen controleren dat ze met de juiste persoon te maken hebben. Zonder een geldig legitimatiebewijs worden er dus geen materialen overhandigd.
5) Aan de hand van het kopie bestelformulier zullen de medewerkers van Twinsport Uithoorn de bestelde goederen uitleveren.
6) Alle andere materialen die u verder nog wilt kopen in de winkel zullen apart afgehandeld moeten worden tegen de gebruikelijke Argonkorting van 20%.

Zoals gemeld, dit betreffen alleen de INDIVIDUELE bestellingen, de teambestellingen zullen op een andere wijze en later moment aan de teams worden overhandigd.
Vanuit de Materialencommissie zal dan contact worden opgenomen met de vertegenwoordigers van deze teams.


Terug naar het overzicht