Logische uitslag bij eerste oefenwedstrijd

13 augustus, 2019

De eerste oefenwedstrijd in het tweede deel van de voorbereiding bracht ADO ’20, uitkomend in de 3e Divisie, naar Mijdrecht. Voor hen was het de zesde oefenwedstrijd, zij moeten zaterdag al voor de KNVB beker aantreden en volgende week de competitie starten, dus niet meteen een tegenstander waartegen winst verwacht kan worden.

Die winst kwam er dan ook niet, maar de twee verschillende teams die Aart Jan van Boksel het kunstgras opstuurde brachten het er na vier trainingen redelijk van af. In de eerste helft slaagden de gasten er in, het overwicht uit te drukken in drie treffers, met name door te profiteren van kleine momenten van onachtzaamheid, terwijl de tweede treffer een voorbeeld was van functionele techniek bij de rechtsbuiten van de gasten.

Na rust dus tien andere veldspelers, Romero Antonioli was de enige die de hele wedstrijd volmaakte aan de kant van Argon. De tweede helft liet in ieder geval meer weerwerk zien van de kant van Argon, dat er ook in slaagde om verdedigend niet veel meer weg te geven waardoor verdere tegentreffers werden voorkomen. Echt grote doelkansen wist men zelf echter ook niet te scheppen, zodat de ruststand ook als eindstand werd genoteerd.

Zaterdag de volgende stap als hoofdklasser Smitshoek naar Mijdrecht komt, aanvang 14:30 uur.