Gelijke stand bij Montfoort SV ‘19

27 augustus, 2019

De oefenpartij bij de nieuwe fusieclub in Montfoort leverde bepaald geen spektakelstuk op. In een zeer jonge samenstelling werd deze wedstrijd gespeeld en dat leek in de eerste fase behoorlijk uit te pakken. Yannick van Doorn kan na mistasten van de doelman van de thuisclub na een klein kwartier de score koppend openen, maar helaas volgde kort hierna een periode van verslapping en slordig spel, waardoor het aanvankelijke overwicht langzaam verzandde en nog maar weinig gevaar voor de doelen te noteren viel.

Na rust was bij de thuisploeg meer dan een half team gewisseld, maar aanvankelijk leverde dat geen verandering in het beeld op. Na een kleine 70 minuten spelen kon Dylan Bergkamp profiteren van een slipper in de verdediging van de thuisploeg, de doelman was kansloos op het geplaatste schot dat volgde, 0-2.
Helaas kon deze stand niet vastgehouden worden, in minuut 83 leidde nodeloos balverlies tot een aanval waaruit de bal met een harde inzet langs doelman Jordy Stam verdween voor de aansluitingstreffer en met de klok al op 90 mocht de thuisploeg terecht aanleggen vanaf de penaltystip, de bij ons ook nog goed bekende Joey van Ede nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Hij probeerde in de blessuretijd ook nog de winnende te produceren, maar die inzet kaatste via de lat weer terug.

Leerzaam zijn de oefenwedstrijden altijd, benieuwd hoe zaterdag het team zich in de eerste bekerwedstrijd voor het “echie” zal presenteren…