JO13-1 te sterk voor PVCV

08 september, 2019

De tweede bekerwedstrijd was bij PVCV in Vleuten. Zonder Joey en Floris maar met invaller Dain er bij. Vorige week beloonden we ons goede spel met te weinig doelpunten, maar nu hadden we er met tien minuten al drie inliggen.

Via Cas en Jesper kon Sebas al in 1e minuut scoren. Hij kwam vrij in “de zestien” en legde de bal prima in de hoek. Vlak daarna schoot Jayden maar net langs de verkeerde kant van de paal. Achterin speelde Milan rustig in op Marijn zodat de thuisploeg niet gevaarlijk werd. Aan de andere kant werd Bjarne op snelheid de diepte in gestuurd. Zijn schot werd nog geblokt, maar Jesper kon de rebound simpel inschuiven. En een individuele actie van Jermaine betekende de 0-3. En nog binnen het kwartier werd het 0-4 door de 2e goal van Sebas na een prima actie. Daarna een wat rustige fase. De thuisploeg werd niet echt gevaarlijk want Mees en Maxime hadden het in de as goed voor elkaar. En deden dat soms samen met de goed meevoetballende keeper Marijn. Die nog wel een lastig schot, met stuit, klemvast pakte. Mees kon zelfs aan aanvallen denken en toen hij in de zestien kwam bediende hij Sebas. Die was niet egoïstisch en legde keurig breed zodat Bjarne iets voor rust de 0-5 kon maken.

Koen voor Mees en Dain voor Jermaine kwamen erin. Dain had bijna direct een assist op Sebas. En Koen had een prima pass op Jesper. Iets later moesten we een tegendoelpunt slikken, maar niet veel later was het toch al weer 1-7. Cas (die eerder eigenlijk een penalty had moeten krijgen) maakte met een puntertje, na sterk doorzetten, de 1-6 en na een slechte uittrap van hun keeper werd door Sebas van veraf, binnenkant paal de 1-7 op het scorebord gezet. Een sterke actie van Philip leverde een corner op. Die kwam bij Bjarne maar schoot op de uitkomende keeper. Jay kon na zijn eerste trainingen deze week ook weer een paar minuten maken. Jermaine maakte na een mooie slalom de 1-8 en voor de statistieken maakte de thuisploeg vlak voor het einde de 2-8.

We staan er dus goed voor in de bekerpoule. Als we volgende week bij De Meern minimaal gelijkspelen zijn we een ronde verder. Dat zou erg mooi zijn boys!

 


Terug naar het overzicht