JO13-1 doet zich tekort bij Legmeervogels

05 oktober, 2019

Vandaag de uitwedstrijd bij de buren van Legmeervogels. Jay is er nog niet bij en op de bank begonnen Jermaine, Koen en Maxime.

Na een half kansje van Bjarne was er een eerste grote kans voor Sebas, die na een combinatie tussen Cas en Joey maar net naast schoot. Aan onze kant was ondanks het late aanvangstijdstip Milan nog niet helemaal wakker, want door een slippertje van hem moesten we de eerste tegengoal van het seizoen slikken. Maar vanaf dat moment waren we bijna continu op hun helft te vinden. Mees slalomde langs een paar spelers, behield het overzicht en zette Jayden aan het werk. Hij speelde Bjarne diep aan, die teruglegde op Sebas, en dit keer over de goal schoot. Achterin hadden Milan, Cas en Floris een mooi driehoekje en zetten een mooie aanval op. Daarbij werd Bjarne op randje zestien lomp omver geduwd en Jesper kon de vrije trap over de muur krullen, maar de keeper kon de bal wegstompen. Niet veel later werd Jesper in de zestien neergehaald en kregen we een terechte penalty. Sebas ging achter de bal staan, maar schoot opnieuw over. Maar een paar minuten later herstelde hij zich knap door een diepe bal van Philip op waarde te schatten en hem achter de uitkomende keeper in het netje te leggen. Er was nog een goed schot van Floris en ook Joey was dreigend. We leken met 1-1 te gaan rusten, maar eigenlijk totaal uit het niets werd het 2-1. Een corner van Legmeervogels werd in de 30e minuut knap binnengekopt. Marijn was kansloos bij beide doelpunten, maar had dus verder helemaal niks te doen gehad.

En dat gold de tweede helft misschien nog wel meer, want toen was de thuisploeg bijna helemaal niet op onze helft te vinden. Maxime had een mooie steekpass op Jermaine, maar kon er niet helemaal goed bij. Joey had eerder moeten schieten en Sebas schoot naast na een actie van Philip. Compleet uit het niets lag de bal bij ons op de lat. Daar kwamen we goed weg. We gingen nog harder op jacht naar de gelijkmaker. Maar Bjarne, Cas en Koen konden allemaal net niet scoren. Een gelijkspel (minimaal) had absoluut verdiend geweest, maar het mocht vandaag blijkbaar niet zo zijn. Het spel was beter, maar helaas de afwerking niet. Volgende keer gaan die ballen er vast wel weer in!


Terug naar het overzicht