Clubavond: uitsluitend nog pinnen

09 oktober, 2019

Vroeger was het een bekend verschijnsel: donderdagavond = clubavond. De selectie trainde, supporters legden een kaartje en zo samen werd het vaak een gezellige avond. Dat sfeertje wil iedereen natuurlijk graag weer terug en als opmaat heeft het bestuur besloten, dat op donderdagavond na de trainingen een hapje in de vorm van bitterballen op de bar dan wel de tafel komt staan. Hopelijk trekt dit toch wat extra mensen aan, want waar kun je als supporter de spelers beter leren kennen dan in de kantine?

Op deze clubavond wordt met onmiddellijke ingang ook een proef gestart met pin-betalingen, alle consumpties dienen op die manier afgerekend te worden. Contant geld heeft toch een aantal beperkingen, los van de veiligheidsrisico’s, en even de pinpas bij de betaalautomaat houden is voor iedereen een prettige manier van betalen. Houdt u er rekening mee?