JO13-4 kampioen

07 december, 2019

Vorige week zijn de jongens van JO 13-4 al kampioen geworden, door met 1-3 uit te winnen tegen de nummer 2 FC Amsterdam. Vandaag was het de laatste wedstrijd en deze speelden we tegen FC Abcoude JO 13-4.

Ook deze wedstrijd was het weer een genot om naar het team te kijken, na 4 minuten kwam Argon al op een voorsprong door een doelpunt van de diepe spits Jelle. Niet veel later maakt Jamayro een mooie rush vanaf het middenveld om zo de 2-0 binnen te schieten. Veel samenspel en veel mooie passes zorgden voor een mooie aanval, waar Jelle de 3-0 maakt. Vervolgens kwam Abcoude op het doel af gelopen en maakte de 3-1. Op slag van rust was het de hattrick van Jelle die zorgde voor de 4-1.

De limonade stond klaar, de scheidsrechter kreeg een warme kop koffie en zo konden we weer snel door naar de 2e helft.

Rody heeft dit seizoen een goede groei doorgemaakt en maakte met zijn lange passen vanaf de middenlijn tot in de 16 meter een mooie rush, om vervolgens zo te scoren voor de 5-1. Jayden kon krachtig uithalen van 20 meter afstand om zo de 6-1 aan te tekenen. Abcoude liet het er niet bij zitten en maakt ook nog een doelpunt, 6-2. In de kluts in de 16 meter, kwam de Bal bij Mo terecht, die deze er in schoot voor 7-2. Als laatste doelpunt kwam door een mooi samenspel van Iba en Jayden de einduitslag op 8-2.

De overwinning werd in de Argon kantine gevierd met patat en voor de ouders appelgebak.

Nu lekker de winterstop in en kijken waar we volgend jaar uitkomen met hopelijk iets meer tegenstand.