Advertorial Hoogvliet

20 januari, 2020

Op 17 april 2019 opende Hoogvliet haar nieuwe supermarkt in Mijdrecht. Het markante pand met de opvallende gevel is voor veel Mijdrechters een vaste stop voor de dagelijkse of wekelijkse boodschappen. Maar wat maakt Hoogvliet nu zo’n bijzondere supermarkt? Supermarktmanager Henk Oosterveen legt het graag uit!

Het lekkerste brood van Warme Bakker Hoogvliet
“Wat echt bijzonder is, is het heerlijke brood uit onze eigen bakkerij. Het brood wordt meerdere keren per dag geleverd, versgebakken en soms nog warm als het bij ons binnen komt. Om de korst knapperig te houden, snijden we het pas in de winkel. Wist je dat wij de enige supermarkt zijn die zich Warme Bakker mag noemen? Dat proef je echt terug in de kwaliteit en de versheid van ons brood.”

Prettig winkelen, ook met de kinderen
“Boodschappen doen met kinderen erbij is soms een hele onderneming. Op verschillende plekken in de winkel vermaken de kleintjes zich met onze grappige poppentheaters of in de klimauto, terwijl jij rustig je boodschappen bij elkaar zoekt. Of drink een lekker kopje koffie in de koffiehoek. De paden zijn trouwens lekker ruim, dus je loopt elkaar niet in de weg. Dat shopt wel zo prettig.”

Je kassabon valt altijd mee
“Naast onze toch al lage prijzen vind je bij ons ook iedere week meer dan 100 superscherpe aanbiedingen. Zo valt het eindbedrag op je kassabon nog lager uit. En die kassabon: niet weggooien. Met de zegels op de achterkant spaar je namelijk altijd voor een gratis product. Uniek in Nederland!”


Terug naar het overzicht