Argon uit beker vanaf de stip

18 december, 2019

Argon is onnodig uit de beker geknikkerd door tweede klasser Purmersteijn. Al na drie minuten kwam Argon aan de leiding door Ian Refos en dat was een meevaller. Voor rust zagen we daarna mogelijkheden voor Argon, Bas Boelhouwer kwam een teenlengte tekort en Dylan Bergkamp stuitte op de keeper. Purmersteijn kwam ook wel tot doelpogingen maar alle schoten gingen naast of voorlangs het Argondoel.

Gelijk na de hervatting kwam Argon op 2-0 en opnieuw was het Ian Refos die een voorzet van rechts verzilverde. De wedstrijd leek gelopen maar Purmersteijn bleef knokken voor een beter resultaat en had in minuut 77 succes. Een vrije trap vanaf zeker twintig meter verraste Argondoelman Marijn van Wandelen, de bal verdween in de bovenhoek. Daarna deden de bezoekers er nog een schepje bovenop, eerst gingen schoten nog voorlangs en over, maar in minuut 90 +4 werd het toch nog door een poging van dichtbij 2-2. Strafschoppen moesten de beslissing geven.

Vanaf elf meter scoorde Argon slechts twee en de bezoekers ééntje meer zodoende ging Purmersteijn door naar de volgende ronde.


Terug naar het overzicht