Winst in oefenwedstrijd tegen FC Aalsmeer

14 januari, 2020

Ondanks het nog steeds niet in kunnen zetten van meer dan een handvol geblesseerden werd er dinsdag toch geoefend tegen het in de 2e klas uitkomende FC Aalsmeer, er moet tenslotte hoe dan ook een start gemaakt worden met de voorbereiding op deel twee van het lopende seizoen.

In de eerste helft was er weinig verschil te merken tussen beide teams, een te gemakkelijke houding aan de kant van Argon zorgde er mede voor, dat de gasten enkele keren voor gevaar konden zorgen, zonder dat dit echter benut werd. Kort voor de rust was er een goede onderbreking van de opbouw bij de gasten, wat Ilias Latif een schietkans opleverde en schuin voor het doel werd de verste hoek gevonden met een lage doeltreffende schuiver.

In de rust was er blijkbaar duidelijk gesproken en mede doordat er enkele wissels waren doorgevoerd was er nu wel verschil in kwaliteit te zien. Dit zorgde er voor dat met de regelmaat van de klok treffers genoteerd konden worden, uiteindelijk werd het einde gehaald met de cijfers 6-0. De treffers na rust waren van Ilias Latif (2x), Ritchie Zinga, Kenzo Brown en Rachad Madi.

Zaterdag de tweede en laatste wedstrijd voor de competitie weer hervat wordt, dan komen onze buren uit Wilnis langs om te oefenen, aanvang zoals gebruikelijk 14:30 uur.