Wedstrijd als het weer: koud en kil

19 januari, 2020

De oefenwedstrijd tegen CSW leverde helaas niet op, wat het in redelijk aantal opgekomen publiek er van heeft verwacht. Het voetbal van beide zijden was ronduit slordig, vlot lopende aanvallen vielen niet te noteren en het was duidelijk merkbaar dat aan Argon zijde diverse spelers om verschillende redenen niet mee konden doen.

Na rust werd de wedstrijd als snel even onderbroken vanwege een venijnige hagelbui en het leek, alsof daarmee ook het laatste snufje voetbal uit de verkleumde lijven van de spelers verdwenen was. Dat het tot aan het einde toe zonder score bleef was tekenend, want de gasten kregen dankzij verkeerde terugspeelballen tot twee maal toe open kansen voor het doel van Romero Antonioli, die bij de eerste poging zelf knap wist te redden, maar bij de tweede mogelijkheid ook toe moest zien dat de breed gelegde bal door de Wilnisse aanvaller voor een leeg doel nog ruim in het vangnet achter het doel gemikt werd.

Gauw vergeten en toewerken naar de herstart van de competitie, waarbij beide teams aanzienlijk beter zullen moeten presteren teneinde een positief resultaat te kunnen noteren.