12 april, 2020

Op 7 maart schreef ik mijn laatste verslag. Het was de met 0-2 gewonnen wedstrijd bij FC Amsterdam. Toen vochten onze boys verbeten en fysieke duels uit met hun tegenstander en stonden wij als ouders/familie schouder aan schouder aan de zijlijn.

En dat kan/mag nu niet meer, want wat zijn de tijden toch veranderd sinds het corona-virus aanwezig is. Dat duel bij de Johan Cruijff ArenA werd dus de laatste wedstrijd van het seizoen. Een zestal duels hadden we nog te spelen. En met de koppositie op de ranglijst had het seizoen misschien wel heel mooi kunnen eindigen. Nu zullen we nooit weten of we kampioen hadden geworden.

Maar één ding staat voor mij vast: onze boys zijn sowieso kampioenen! Ik heb een hoop mooie goals en goede dingen van jullie gezien mannen! Daarom zeg ik tegen Bjarne, Cas, Floris, Jay, Jayden, Jesper, Jermaine, Joey, Koen, Maxime, Mees, Milan, Marijn, Philip en Sebas: ik heb enorm van jullie genoten!

En uiteraard bedank ik ook begeleider Marco en trainers Auke en Raoul voor hun inzet en passie dit seizoen. Ik ga er van uit dat er ergens in dit jaar nog een moment komt om dit live met elkaar te doen. Voor nu wens ik dat jullie, en diegenen om jullie heen, gezond blijven. Vrolijk Pasen en tot snel!