Update sluiting complex

10 juni, 2020

Het bericht over de jaarlijkse sluiting van het sportcomplex heeft wat opbouwende reacties losgemaakt en als gevolg daarvan kunnen we melden, dat in tegenstelling tot het eerder gemelde het sportcomplex niet dicht zal gaan op 12 juni, maar dat is besloten de sluitingsdatum te verplaatsen naar de ingangsdatum van de schoolvakanties.

Dat betekent dus, dat de trainingen in de huidige vorm door zullen gaan tot zaterdag 18 juli. Dit voor velen natuurlijk heerlijke bericht kan alleen geplaatst worden dankzij de bereidwillige medewerking van trainers, coördinatoren en overige vrijwilligers, die we bij deze dan ook hartelijk willen danken voor hun niet aflatende inzet.

Uiteraard blijven de corona maatregelen wel van kracht, dus de kleedkamers blijven gesloten, de ouders buiten het hek en de coördinatoren aanwezig tijdens activiteiten. Conform de laatste wijzigingen mogen jeugdspelers tot en met 18 jaar de 1,5 meter regel laten voor wat het is en dus kan er ook door de oudere jeugd in partijvorm gespeeld worden. 

Zolang er van hogerhand geen verdere wijzigingen doorgevoerd worden zullen we ons aan deze regels moeten houden, zodat onze liefhebbers in ieder geval met hun favoriete hobby bezig kunnen blijven!


Terug naar het overzicht