Vacature: omroeper

03 juli, 2020

Vele jaren hebben wij bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal kunnen genieten van de stem en muziekkeuze van Joop Oosterlee, zodat we keurig op de hoogte waren van opstellingen en doelpuntenmakers.

Helaas heeft Joop vanwege teruglopende sterkte van de ogen aangegeven de zo noodzakelijke rugnummers niet meer goed waar te kunnen nemen en daarom het werk van omroeper niet langer goed uit te kunnen voeren.

Dat betekent natuurlijk, dat we Joop ten eerste heel hartelijk moeten danken voor zijn inzet in deze functie!!

Maar ook dat we op zoek moeten naar iemand die dit gedurende de dertien thuiswedstrijden per seizoen op zich zou willen nemen.

Wat het inhoudt? Op zaterdag vanaf circa 14:00 uur muziek afspelen via de beschikbare apparatuur, hiervoor kan een eigen afspeellijst dan wel een lijst in overleg met de spelersgroep gemaakt worden, het op eigen wijze bekend maken van de opstellingen van beide ploegen, in overleg met de Commissie Commerciële Zaken aandacht geven aan onze onmisbare sponsoren, bij doelpunten de namen van de scorende spelers bekend maken en in de rust ook de nodige muzikale omlijsting verzorgen. En dat dus bij de 13 thuiswedstrijden van het eerste elftal voor de aanwezige toeschouwers.

Mocht zoiets nu precies op jouw lijf geschreven zijn, neem dan even contact op via communicatie@svargon.nl en dan wordt een en ander direct in werking gezet. Het zal door velen zeer gewaardeerd worden!