Interessante bekercompetitie

25 juli, 2020

De indeling van de beker voor de teams in de A-categorie is bekend gemaakt door de KNVB en er zitten enkele leuke derby’s bij voor het eerste en tweede elftal, bij de overige teams is de indeling minder spectaculair.

Het eerste elftal is ingedeeld bij KDO (2e klas zondag, 29 augustus in De Kwakel), CSW (zoals natuurlijk bekend 2e klas en een onvervalste derby op 5 september aan de Hoofdweg) en tenslotte Kampong (1e klas zondag, op 12 september in Utrecht).

Ook bij het tweede wedstrijden tegen streekgenoten: op 29 augustus gaan ze naar FC Aalsmeer 2, op 5 september komt Zandvoort 2 naar Mijdrecht en afgesloten wordt op 12 september aan de Hoofdweg met de derby tegen competitiegenoot CSW 2.

Het derde begint de serie uit bij Zaandijk 2, daarna komt Overbos 2 naar Mijdrecht en de laatste wedstrijd is weer uit, ze gaan dan op bezoek bij DTS 2 en dat is gevestigd in Oudkarspel, een behoorlijk stukje rijden dus.

Het vierde treft het beter met thuiswedstrijden tegen GeuzenM’meer 2 en Reiger Boys 2 met daartussen een uitwedstrijd bij WV-HEDW 6, daar valt niet over te klagen.

Het vijfde heeft maar één thuiswedstrijd, ze beginnen aan de Hoofdweg tegen ODIN ’59 3 waarna ze op bezoek gaan bij EVC 3 (Edam) en Zeeburgia 2 in Amsterdam.

JO19-1 mag twee keer als gastheer optreden, ze ontmoeten PVCV JO19-1 en BFC JO19-2 op eigen veld en maken een trip tussendoor naar Hoogland JO19-1.

Bij JO16-1 lijkt er geen sprake van een poule, wel is duidelijk dat ze op 29 augustus op bezoek gaan bij Volendam rkav JO16-1. Of dit een knock out systeem is, we weten het (nog) niet maar het is tenslotte nog geen eind augustus.

JO14-1 begint de beker met een reisje naar DSK JO14-1 in Haarlem, daarna treden ze thuis aan tegen VVZ ’49 JO14-1 en als laatste tegen Spakenburg JO14-1.

JO13-1 tenslotte mag ook twee keer thuis, na eerst te beginnen bij AFC JO13-2 komen AFC IJburg JO13-3 en Volewijckers JO13-1 naar de Hoofdweg.

Als u denkt: waar zijn de bekerwedstrijden voor O23 en O18, dan kunnen we u snel duidelijkheid geven. Voor de O23 wordt voor zover nu bekend geen bekertoernooi georganiseerd, JO18-1 gaat spelen om de Jeugdcup en moet in de voorronde aantreden tegen Alphense Boys JO18-1. Deze wedstrijd wordt op 29 augustus in Mijdrecht gespeeld. Voor zowel O23 als JO18-1 start de competitie op 5 september.

Uiteraard komen de indelingen van alle andere teams in de loop van augustus uit de koker bij de bond, die wedstrijden zijn dan uiteraard te vinden in het programma op de site en op de teampagina’s van de teams.

Zoals gezegd, een aantal leuke wedstrijden waarbij met name bij de selectieteams potjes zijn waar de echte supporter graag bij aanwezig zal willen zijn. Zet die data dus maar vast in de agenda!