Nog meer vacatures

05 augustus, 2020

We zien ieder seizoen opnieuw dat het steeds lastiger en moeilijker wordt om de openstaande vacatures te vervullen. Dit betekent ook voor de bestaande vrijwilligers die bepaalde taken uitvoeren en graag zien dat hun taken worden overgenomen door anderen, dat zij het dan heel lastig vinden om toch te stoppen met hun vrijwilligerstaak als er geen alternatief wordt geboden.
Het liefst zie je als vrijwilliger dat je iemand kunt inwerken zodat je met een "goed en voldaan gevoel" je vrijwilligerstaak achter je kunt laten.

Zo wordt al seizoenen lang het verzorgen van de materialen gerund door Cees Reurings en Gerard Konincks. Beiden hebben al diverse malen aangegeven dat ze graag zagen dat hun taak werd overgenomen door een of meerdere andere vrijwilligers, echter al even zoveel seizoenen is dat niet gelukt.
Hoe mooi zou het geweest zijn wanneer vervangers zich hadden gemeld of vervangers waren gevonden, maar helaas.
Toch zullen beiden hun taak binnen de materialencommissie neerleggen met ingang van 1 januari 2021 en moeten we dus melding maken van nieuwe vacatures naast de nog steeds openstaande andere vacatures.

Wij hopen uiteraard dat vóór de datum van 1 januari 2021 nieuwe vrijwilligers zich zullen melden die deze taak op zich willen nemen maar per 1 januari 2021 zullen Cees Reurings en Gerard Konincks echt stoppen met hun functie binnen de materialencommissie.

Dus heb je affiniteit met logistieke processen en vindt je het leuk om voor de SV Argon je steentje als vrijwilliger bij te dragen, meld je aan voor de vacature van materialenman/vrouw.
Belangstellenden in deze vrijwilligerstaak kunnen zich melden via het mailadres veldvoetbal@svargon.nl


Terug naar het overzicht