Eerste oefenverlies

12 augustus, 2020

De avondwedstrijd tegen Legmeervogels was beduidend minder dan de wedstrijd van j.l. zaterdag. Het slordige begin, waarin Legmeervogels binnen drie minuten de paal raakte en in de volgende aanval tot scoren kwam werd in minuut 4 wel gevolgd door de gelijkmaker via het hoofd van Sven Beek, maar tot soepel lopende aanvallen kwam het niet. Soms leek de gemakzucht de overhand te krijgen waardoor het teamspel niet op het juiste niveau kwam. Na een klein half uur werd de defensie verrast door een lange diepe bal over links, waarna doelman Dani Atanes met een fraaie sleepbeweging werd gepasseerd voor de 1-2. Op slag van rust kwam de kans op de gelijkmaker via een strafschop na hands, maar de inzet van Dylan Bergkamp verdween teleurstellend over de deklat.

Na rust uiteraard de nodige wisselingen, maar veel veranderen aan het spelbeeld deed dat niet. Toen halverwege de pupillenfout om een bal dwars door het midden uit te verdedigen werd gemaakt, kon Legmeervogels uitbreken en het cadeautje uitpakken, waardoor de eindstand op 1-3 werd bepaald. Tot meer gevaar kwamen beide teams niet, zaterdag het vervolg van de serie oefenwedstrijden in De Kwakel bij KDO.