Oefenverlies voor incompleet JO14-1

23 augustus, 2020

Na het afgebroken seizoen wegens de Corona perikelen, die helaas nog niet voorbij zijn, is het nieuwe seizoen al wel weer gestart. Na een eerste trainingsweek oefenden we thuis tegen Sportlust ’46. We waren door vakanties en blessures nog lang niet compleet, maar konden gelukkig van andere teams spelers lenen.

Vanaf het begin kon keeper Marijn zich flink onderscheiden met een aantal prima reddingen. Dan begrijpt u ook wel dat we onder druk stonden en was het ook niet vreemd dat we halverwege op achterstand kwamen. We waren amper op hun helft, maar kregen richting de rust een uitgelezen kans op gelijkmaker. Maar Jesper zijn penalty werd door hun keeper gestopt. En nog vlakker voor rust werd het 0-2 door een ongelukkig eigen doelpunt van Cas.

Na de rust was het duel meer in evenwicht. Met niet veel kansen voor beide ploegen. We combineerden een stuk beter dan in de 1e helft. En hadden ook nog wel een penalty (Cas werd gehaakt) verdiend. Het werd in de slotfase nog 0-3. Een nuttige oefenwedstrijd, waarbij we de komende trainingsweek nog weer wat beter kunnen worden.

Want komende zaterdag staat het eerste bekerduel, thuis tegen Huizen, op het programma. Nog een hartelijk dankjewel voor alle invallers.


Terug naar het overzicht