Oefenwinst tegen RODA ‘23

03 september, 2020

De midweekse oefenwedstrijd tegen het Bovenkerkse RODA ’23 werd er een, waarin zeer veel spelers minuten konden maken. Meest opvallend daarbij was de invalbeurt van Richard Kingsley, die voor het eerst na zijn enkelbreuk in de wedstrijd tegen Huizen weer eens in een wedstrijd aan kon treden.

Over de wedstrijd was dus niet veel te zeggen, behalve dan dat Dylan Bergkamp in minuut 24 na een hoekschop fraai van buiten het strafschopgebied kon uithalen, de bal belandde keurig in de bovenhoek voor de 1-0. In minuut 33 hielp de doelman van de gasten een handje, want de vrije trap van Mehmet Kaya was voorzichtig gezegd niet onhoudbaar, maar kwam toch tegen het net tot stilstand, 2-0.

Kort na de wisseling van helft was Timo van der Meer het eindstation van een soepel lopende aanval, zijn schot vanaf de rand zestien was goed voor 3-0. De gasten kwamen in de tweede helft duidelijk vaker voor het Argon doel dan in omloop één en de inmiddels ingevallen Jordi Stam had een paar fraaie reflexen nodig om zijn doel schoon te houden. Toen halverwege deze helft een hoge bal verkeerd werd ingeschat en ongewenst doorgekopt, was Jordi wel kansloos op de schuiver, die volgde, maar tien minuten voor tijd werd de marge weer op drie gezet door Rezgar Kazim, die doel trof na een snelle uitbraak via Niels de Vries en Giliano Eijken.

Conclusies kunnen na deze wisselparade niet getrokken worden, mogelijk dat die zaterdag wel aan de beurt komen na de bekerwedstrijd tegen onze buren.