Nieuwe maatregelen

29 september, 2020

De regering heeft op maandag 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus. Voor de sport is daarbij bepaald, dat vanaf 29 september alle sportkantines voor een periode van 3 weken gesloten zullen blijven en dat toeschouwers bij sportwedstrijden niet meer toegestaan zijn. Dit geldt voor zowel professionele sport als de amateursport.

Bij de wedstrijden zullen dus alleen de deelnemers aan de wedstrijden aan kunnen treden, de daarbij behorende teambegeleiding en de aangewezen officials. Uitzondering hierop zijn bij jeugdwedstrijden tot en met 19 jaar de chauffeurs, die de uitspelende teams hebben vervoerd naar het complex. Zij worden niet als toeschouwers beschouwd en mogen zich dus wel langs de lijn bevinden.

Dit geldt dus voor de teams van Argon, die uit gaan voetballen en uiteraard ook voor die teams, die op ons complex als tegenstander fungeren bij de thuiswedstrijden van Argon.