Van de bestuurstafel

06 november, 2020

Beste Argonauten,

Helaas zijn de wedstrijden van het amateurvoetbal sinds een maand helemaal stil komen te liggen en is het nog onduidelijk wanneer de competities hervat zullen worden. Dat is niet alleen heel vervelend voor alle spelers maar zeker ook voor alle liefhebbers die langs de lijn staan. Ondertussen bereiken er ons berichten van leden die willen weten of zij gecompenseerd gaan worden voor de betaalde contributie mocht de huidige situatie nog lang gaan duren.

Het bestuur is zich bewust van het feit dat we nu weer in een periode zitten van het niet kunnen spelen van wedstrijden terwijl er wel contributie betaald is, maar het is nog veel te vroeg om überhaupt over eventuele compensatie te spreken. Tenslotte lopen de meeste kosten voor de vereniging gewoon door alsof er geen pandemie is. Argon is geen commerciële organisatie maar een vereniging die bestaat uit leden die niet alleen de lusten maar ook de lasten gezamenlijk dienen te dragen.

Op dit moment is het onbekend hoe lang deze situatie nog duurt en hoe de club financieel uit deze periode zal komen. Wat wel duidelijk is is dat er veel clubs zullen zijn die het uiteindelijk niet gaan redden.

Het bestuur wil graag met de leden van gedachten wisselen op de komende Algemene Ledenvergadering aangezien de leden uiteindelijk beslissen welke keuzes er gemaakt gaan worden in deze financiële zware tijd. Deze vergadering stond gepland op 25 november a.s. maar het bestuur heeft besloten deze vergadering tot nader order uit te stellen tot uiterlijk 30 april 2021. Hopelijk is er dan meer duidelijkheid over de financiën van de club en kunnen we elkaar weer in het clubgebouw ontmoeten in plaats van online te moeten vergaderen.

Bestuur SV Argon