Bericht van de CCZ: Koop lokaal!

21 november, 2020

Beste Vrienden van Argon,

Het seizoen 2020-2021 begon hoopgevend, met diverse beperkingen kon er getraind en gevoetbald worden. Helaas stak het Corona virus de kop weer op en zorgde steeds sneller voor toenemende aantallen besmettingen. De tweede golf was een feit en veroorzaakte het stilleggen van de competities, helaas.

Maar het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft en we hopen dus van harte dat niemand problemen heeft gekregen en dat ook familie en vrienden verschoond zijn gebleven van het virus.

Waar we allemaal last van hebben gekregen zijn de beperkingen. Met het sluiten van kantines, horeca e.d. zijn we weer veel meer op huis en het gezin aangewezen en op het doen van klussen, sporten, dinertjes thuis en wat dies meer zij. Je kunt het zo gek niet noemen of het is al verzonnen en misschien wel al aangeschaft, afgetraind en gedaan.

En in dat kader is het goed om te weten dat er een trouwe schare Argon-sponsoren is die mogelijk iets kunnen betekenen voor het doen van deze klussen, boodschappen en andere activiteiten. Daarom verwijzen wij jullie naar onze pagina met alle sponsors met het verzoek een van deze bedrijven te selecteren voor het realiseren van jullie plannen. Er is voor ieders gading iets en daarmee ondersteunen we als Argon-leden ook de mensen en bedrijven die de club Argon ondersteunen.

En schroom niet om bij ons van de CCZ (klik hier voor de contactgegevens) aan te kloppen voor contactgegevens van de sponsor en specifieke verzoeken, wij helpen je dan graag verder met het regelen van iets speciaals.

Op deze wijze kunnen we dan voort gedurende de tijd dat de tweede golf wegebt tot het moment dat we de grasmat weer mogen betreden. Dus steun onze steunpilaren en blijf gezond. Dan treffen we elkaar weer zo snel het kan op de club.

Hopelijk tot snel!!


Met vriendelijke groet,

Commissie Commerciele Zaken SV Argon


Terug naar het overzicht