Oproep aan alle zusjes, nichtjes, buurmeisjes ....

12 december, 2020

Dat voetbal een mannensport is, is inmiddels al lang achterhaald. Het Nederlands vrouwenelftal behaalt de laatste tijd betere resultaten dan de mannen en ook bij Argon spelen er al aardig wat meisjes.

In de MO13-1 spelen de dames al geruime tijd de sterren van de hemel, maar ook in de jongere leeftijdsgroepen speelt een aantal meisjes die met veel plezier elke week weer achter een bal aan hollen. Deze jonge dames spelen nu nog gemengd met de jongens, of staan te trappellen langs de zijlijn om zo snel mogelijk in te stromen.

Nu lijkt het deze groep leuk om met elkaar een meisjesteam te vormen. Om een compleet team te vormen, ontbreken er nu helaas nog een paar spelertjes van 9 of 10 jaar. Deze dames zijn dus op zoek naar teamgenoten! De belangrijkste eis van de dames zelf is dat je gezellig bent, en dat je het uiteraard leuk vindt (of lijkt) om te voetballen!

Ben, ken of heb jij een jonger zusje, nichtje, buurmeisje of vriendinnetje, dat voldoet aan bovenstaande eis, en het lijkt jou/haar leuk om te gaan voetballen, kom dan gezellig een keer meetrainen.

Meld je dan snel aan op coordinator.meisjes@svargon.nl of bel/whatsapp met 06-51623014 (natuurlijk kan je ook even contact opnemen voor meer informatie).


Terug naar het overzicht