Trainersnieuws

01 juni, 2021

Het is een wat vreemd seizoen, waarbij het duidelijk is dat er dingen anders gaan dan op de gebruikelijke manier. Maar zoals altijd gaat er wel van alles door, al was het ditmaal mogelijk wat meer als gebruikelijk achter de schermen.

Een van de belangrijke zaken binnen de club is de aanstellingen van de nodige trainers, voor zowel selectieteams als voor niet-selectieteams. Zoals eerder vermeld zal de seniorenselectie ook komend seizoen geleid worden door Ludo Pistorius, geassisteerd door Gerard Aafjes, terwijl de medische verzorging in handen is van KernGezond en met name in de handen van Wilco Hoogenboom. Ook bij het tweede elftal zullen de vertrouwde gezichten van trainer Adrie Leijgraaff en leider Marco Broekhuizen weer de begeleiding op zich nemen.

Bij de Onder 23 echter is er een wisseling te melden, want maandag 31 mei heeft Digiano Ladru zijn laatste training gegeven aan dit team, hij gaat zijn trainerscarrière verder een vervolg geven bij AFC Ajax.
Digiano is bij Argon begonnen als trainer van de E4 (O11-4) en heeft daarna verschillende teams mogen leiden in de onder- en middenbouw. Wij wensen Digiano veel succes in de verdere opbouw van zijn trainerscarrière en mogelijk zien en horen we in de toekomst nog veel van je op sportief gebied.

De vacature die hierdoor ontstaat zal worden ingevuld door Latif Wooter, die dus de nieuwe trainer is van O23 met ingang van het nieuwe seizoen.
Latif is 40 jaar, komt uit Almere, en is werkzaam als docent en jeugdhulpverlener, daarnaast is Latif trainer van CTO 1 en de Wooter Academy. Wij heten Latif van harte welkom en wensen hem veel succes! Rob de Haan de Haan zal Latif bijstaan als assistent.

Voor wat betreft de andere posities in de trainersstaf van de jeugdafdeling gaan we er van uit dat we aan het einde van de week de invulling bekend zullen kunnen maken.


Terug naar het overzicht