Zaterdag laatste clubactiviteiten

23 juni, 2021

Aan het door alle omstandigheden nogal vervelende seizoen 2020-2021 zal aanstaande zaterdag een einde komen. De jeugdteams spelen de laatste ronde van de Regio Cup en de senioren zullen aan gaan treden voor een onderling toernooi en het mooie is natuurlijk, dat bij al deze wedstrijden publiek aanwezig mag zijn. Wel met de 1,5 meter restrictie, maar dat is natuurlijk geen beletsel om weer eens gezellig langs de lijn te staan, we nemen aan dat velen zich deze kans niet zullen laten ontnemen. Informatie over dat toernooi zullen we u zo snel mogelijk aanreiken, houdt de website dus in de gaten.

Maar de bovengenoemde activiteiten zijn dus wel meteen de laatste clubactiviteiten van dit lopende seizoen, daarna gaat het complex dicht tot zaterdag 31 juli. Er dient onderhoud gepleegd te worden aan de velden en onze eigen onderhoudsploeg (die natuurlijk wel gewoon door heeft moeten draaien in de achter ons liggende maanden) is ook wel toe aan enkele weken rust.

De selectie van de senioren en van Onder 23 starten op 31 juli met hun voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat met de huidige voortekenen hopelijk normaal zal kunnen verlopen. De start van de diverse jeugdselecties zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden, zal mogelijk afhankelijk zijn van de diverse schoolvakanties.

Maar eerst dus zaterdag weer eens ouderwets langs de lijn bij een voetbalwedstrijd, we dachten bijna dat het er nooit meer van zou komen!


Terug naar het overzicht