Gezocht: handjes voor het nieuwe seizoen

28 juni, 2021

We hebben allemaal een vervelende periode achter ons liggen, een periode waarin veel activiteiten op een laag pitje stonden of soms zelfs helemaal uitdoofden.

Dat lijkt ook zijn weerslag te hebben op de interesse om mee te draaien bij de vereniging, die toch echt draait op de inzet van al die onmisbare vrijwilligers. Op veel gebieden zijn er mogelijkheden om in het nieuwe seizoen echt deel te nemen aan het verenigingsleven en echt, dat is heel erg leuk!

Mocht u interesse hebben om mee te werken aan het soepel laten verlopen van de vereniging, geef dan even een mailtje naar vrijwilligers@svargon.nl en gegarandeerd wordt er contact met u opgenomen om samen te kijken op welke positie uw krachten het beste ingezet kunnen worden. Bent u een nieuwe keukenprins(es) of barman/vrouw, is de wedstrijdtafel voor u geschapen, is de plek van leider/leidster (teammanager is het nieuwerwetse woord ervoor) bij een team uw droomwens, heeft u handige handjes om de onderhoudsploeg bij te staan, aarzel niet en neem even contact op, de Argon familie zal u heel graag omarmen!


Terug naar het overzicht