Verrassende uitslag in eerste oefenpot

10 augustus, 2021

Het was lang geleden, dat we langs de lijn konden staan bij een wedstrijd van ons vlaggenschip en de hernieuwde kennismaking viel bepaald niet tegen. Er was een behoorlijk assortiment spelers meegenomen, waaronder een kwartet van de Onder 23, zodat twee complete teams ieder een helft konden spelen met als uitzondering de doelman, Marijn van Wandelen mocht deze hele wedstrijd blijven staan.

Hoofdklasser Alphense Boys had wel veel de bal, maar tot gevaarlijke aanvallen wisten zij eigenlijk in de hele wedstrijd niet te komen. Voor rust was Argon razend scherp, want twee keer dat de buitenspelval met een steekpass werd omzeild werd de kans ook in een treffer omgezet, Mika Keizers en Ian Refos haalden de trekker over.

Direct na rust werd door de volledig vernieuwde ploeg de voorsprong uitgebreid, op aangeven van Giliano Eijken wist Sven Beek de doelman met een uitgekiende lob kansloos te laten. De fraaiste treffer kwam echter in minuut 84 in de boeken, Sven Beek zette met een prima beweging Giliano Eijken aan het werk en diens voorzet werd door de inlopende Marwin Samseer spijkerhard binnen geschoten voor de 0-4 eindstand.

Conclusies kunnen na een potje niet getrokken worden, behalve dan dat de jeugd zich prima aanpaste en goed meevoetbalde en dat beide helften in verdedigend opzicht niets werd weggegeven, dat is natuurlijk een prettig begin voor ploeg en trainer.