Nipt verlies voor JO15-1 in bekerkraker

12 september, 2021

Verslag van bekerwedstrijd Argon O15 – PVCV O15. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Beide teams hadden af en toe een aanval maar de keepers kregen nog geen schoten te verwerken en moesten af en toe uitkomen om de bal te pakken. Argon is wel iets feller. Het eerste schot op doel was van Argon maar de keeper kon de inzet van Sebas makkelijk tegenhouden. Rowan pakte goed de bal af die vervolgens Floris diep stuurde, hij maakte zijn actie en passte toen naar Milan die schoot naast. Even later goede diepte bal van PVCV waar een goed schot uitkwam maar een mooie redding van Senne. Argon ging richting de goal van PVCV het was een beetje een flipperkast terwijl Cas op de grond lag, ze speelden door en er kwam een schotje die de keeper weer kon tegenhouden. Uit een corner van Argon kon Milan goed in het hoekje koppen maar de keeper hield hem tegen. De tegenstander kreeg een vrije trap van de zijkant van het veld die ook goed gekopt werd maar Senne kon hem makkelijk klemmen. Het was een tijdje wat rustiger maar de rechtsbuiten van PVCV werd diep gestuurd met een sterk schot maar ook weer een hele goede redding van Senne. Een speler van PVCV had de bal op de achterlijn en legde hem klaar toen kwam er een schot die net te veel wegdraaide van Senne en was niet te houden: 0-1. Kort erna Rowan met een goede sliding rond de middenlijn, Marijn had aan de rechterkant de bal en geeft hem heerlijk voor en Cas kopt hem er heel mooi in, 1-1.

Na de rust PVCV begon beter maar meer dan een hoog schot uit een voorzet kwam er ook niet. Even later maakte een speler van PVCV een goede actie en dribbelt door drie man en schiet eigenlijk slecht in. Maar er liep een speler van hun precies op dat moment en toen kwam de bal in de kluts en ging hij er in. Later kwam er een dieptebal op hun linksbuiten die maakte een goede actie en toen kwam de bal terecht bij een andere speler van hun die hem er in schoot voor de 1-3. Senne kon er helaas net niet bij komen. Het was weer een tijdje rustiger en toen was het spel even stilgezet want Floris had last. Toen het weer doorging werd Emirhan diep gestuurd en die maakte een goede actie wat een corner opleverde. Die werd door Milan goed in geschoten via de kluts ging hij er als een eigen doelpunt in. Een goede voorzet van PVCV met een goede aanname maar gelukkig nog net weggewerkt. Sebas pakt de bal goed af bij de zijlijn en geeft voor op Milan die kon helaas niet zo goed aannemen. Later de bal bij Cas die goed past naar Sebas en een goed schot maar ook een goede redding. Argon zat in een goede fase. Vrije trap vanaf de middellijn en een goede voorzet die gekopt werd door Jay maar de keeper kon hem vangen. Heerlijke corner Cas die maar net naast word gekopt door Sebas. Emirhan was diep gestuurd en toen geduwd en toen viel hij tegen de grensrechter. Emirhan was hard geraakt en zijn neus bloedde. Speler van hun werd diep gestuurd en Milan kon hem niet meer tegenhouden en de speler plaatste hem in het hoekje: 2-4. De ruzietjes op het veld liepen op. Iets later schoot hun keeper de bal bijna uit en Milan ving die op en schoot net op hun helft bijna raak. Uit de redding kwam een corner voor ons. En Rowan kopt uit die corner raak, maar er is nog te weinig tijd over om nog de gelijkmaker te kunnen scoren.

De wedstrijd is afgelopen, helaas net verloren van een divisie-ploeg. Maar wel goed gespeeld dus.