Live streaming

18 november, 2021

We zijn wat betreft de aanwezigheid van toeschouwers bij wedstrijden weer terug bij af, om het zo maar te zeggen. Nu willen we onze supporters natuurlijk zoveel als mogelijk binden en ter wille zijn en daarom willen we weer gebruik gaan maken van de mogelijkheid tot het uitzenden van de wedstrijdbeelden via het internet.

De apparatuur op het hoofdveld biedt ons deze mogelijkheid en dat willen we zaterdag in ieder geval gaan proberen. Het is natuurlijk niet in NOS dan wel ESPN kwaliteit, maar via de automatische camera worden over het algemeen toch goed bruibare beelden gemaakt.

Zaterdag willen we de wedstrijden van zowel het eerste als het tweede aanbieden aan de supporters, die graag de wedstrijd willen zien. Hiervoor zijn twee links aangemaakt, één voor iedere wedstrijd. De live stream van het tweede loopt van 11:40 uur tot 13:40 uur, die van het eerste begint om 14:25 uur en loopt tot 16:25 uur. Normaal gesproken moeten op deze manier beide wedstrijden volledig te zien zijn. We hopen dat deze service u bevalt en horen graag van u of we er mee door moeten gaan.

Voor de wedstrijd Argon 2 – DVVA 2: klik hier

Voor de wedstrijd Argon – AFC: klik hier