Eenvoudige winst voor JO15-1

20 november, 2021

Door Corona hadden we zowel in het team, de staf als het publiek wat Corona-issues, maar tegen de nummer laatst UNO moest dat geen probleem zijn. Zelf kon ik niet bij de wedstrijd zijn, maar met de huidige communicatie middelen was ik er toch min of meer live bij.

Een probleemloze wedstrijd werd het zeker niet, want de pingeltjes van mijn toestel bleven maar gaan. Al snel was het 2-0 door goals van Marijn en Sebas. En in de laatste fase voor rust verdubbelden we de score. Uit twee corners werd ook twee keer gescoord, de 3-0 door Floris en de 4-0 was van Marijn. En mocht UNO in de tweede helft nog enige illusie koesteren op een resultaat dan was die binnen twee minuten alweer de grond ingeboord, want toen was er al weer twee keer gescoord. Sebas en Floris waren de makers. Over de app kreeg ik te horen dat we “tegen dode poppetjes speelden”. Tafelvoetbal is nog zwaarder………..

Niet echt leuk zo een pot, maar we gingen wel verder werken aan het doelsaldo. De 7-0 volgde uit een penalty, en op film zag ik dat die door Mees zeer overtuigend in de bovenhoek werd gescoord. Daarna tijd voor twee nieuwe doelpuntenmakers. Joey (8-0) en Milan (uit een corner 9-0). Dan wordt het toch een dingetje wie de tiende “mag” maken. Die viel een kleine tien minuten voor het einde en werd gemaakt door Joey. Maar de koek was nog niet op want Floris maakte er 11-0 van.

Ja, de drie punten zijn weer binnen, maar verder heb je eigenlijk niks aan zo een duel. We kunnen nu rustig afwachten wat onze concurrenten doen. Snel op naar volgende week!