Corona update sportcomplex

28 november, 2021

De nieuwe extra corona maatregelen, afgegeven door de regering, hebben wederom ook gevolgen voor ons sportcomplex. Een van de maatregelen is onder meer dat de horeca, evenementen maar ook het amateursportcomplex gesloten dient te zijn vanaf 17:00 uur.

Dit betekent dat er vanaf 17.00 uur GEEN gebruik gemaakt mag worden van de trainingsfaciliteiten bij de SV Argon. Dit houdt in dat uitsluitend de trainingen op woensdagmiddag voor de jongste jeugd nog doorgang kunnen vinden, alle andere trainingsactiviteiten zijn dus geschrapt.

Wij betreuren het ten zeerste dat deze maatregelen genomen moeten worden maar alleen SAMEN kunnen we het virus de baas worden.

De KNVB heeft aangegeven maandag een besluit te nemen over het al dan niet door laten gaan van de wedstrijden in de amateurafdeling omdat wedstrijden spelen zonder te kunnen trainen niet als wenselijk wordt ervaren. Zodra daar duidelijkheid over is zullen we dat uiteraard berichten.

Houdt dus de website in de gaten voor eventuele nadere berichten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Argon