Nieuwjaarsbijeenkomst helaas uitgesteld

30 december, 2021

Op de verenigingsagenda staat voor 15 januari 2022 de nieuwjaarsbijeenkomst gepland met daaraan voorafgaand het gezellige Argonautenbal.

Gezien het feit, dat het organiseren van dergelijke activiteiten de nodige voorbereidingen vragen en de huidige lockdown tot minimaal 14 januari zal duren, heeft het bestuur moeten besluiten om deze evenementen naar een later (nog vast te stellen) datum te verplaatsen. We willen niets liever dan in uitgebreid comité bij elkaar te kunnen komen om de beste wensen uit te wisselen en dat is onder de huidige maatregelen en verwachtingen helaas niet te realiseren.

De KNVB heeft voor 15 januari inmiddels een behoorlijk programma voor de B-categorie gepubliceerd, iets wat al vóór de lockdown was besloten. In hoeverre dit voetballen op 15 januari mogelijk/haalbaar zal zijn, moeten we afwachten, in deze volgen we de berichten van de bond uiteraard op de voet. Bij dit alles zal uiteraard de beslissing van het demissionaire kabinet op 14 januari leidend zijn, wij wachten het met u met spanning maar ook in berusting af.

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om u ondanks alle beperkingen van de huidige dagen toch een prettige jaarwisseling en bovenal een gezond 2022 toe te wensen, we hopen oprecht dat het in dat nieuwe jaar weer snel mogelijk zal zijn om onze favoriete hobby uit te oefenen.

Bestuur sv Argon


Terug naar het overzicht