Sleuteluitgifte: lichte, maar belangrijke taak

14 maart, 2022

Het is in de achter ons liggende weken duidelijk geworden, hoe lastig het kan zijn als er niemand in de bestuurskamer aanwezig is om sleutels van kleedkamers uit te kunnen reiken. Zonder sleutel is de kleedkamer natuurlijk gewoon te gebruiken, maar afsluiten als je naar buiten gaat is nu eenmaal veel eenvoudiger dan waardevolle spullen verzamelen en meenemen naar het veld.

Jongstleden zaterdag heeft Nancy van Yperen zich bereid verklaard om op zaterdagmorgen zover haar agenda het toelaat deze taak op zich te nemen, iets waar we heel erg blij van worden! Maar het zou natuurlijk heel prettig zijn, als er meerdere ouders/vrijwilligers gevonden worden om deze fysiek lichte taak uit te voeren, waardoor een en ander in dagdelen verdeeld zou kunnen worden. Denk daarbij aan van 8 tot 11, van 11 tot 14 en van 14 tot 17 uur, waarbij in de tussenliggende tijd best nog wat vrijheid is om even iets anders te doen. Als de sleutels uitgereikt zijn is het tot aan het opnieuw inleveren niet nodig om op de stoel te blijven zitten, zullen we maar zeggen.

Dus, mocht iemand gelegenheid hebben om in deze carrousel mee te willen draaien, dan bent u van harte welkom. Een mailtje naar vrijwilligers@svargon.nl is een prima start!