Cashless betalen m.i.v. seizoen 2022/2023

22 mei, 2022

Op de laatste algemene ledenvergadering van 3 maart j.l. heeft het bestuur aangegeven dat er met ingang van seizoen 2022-2023 geen contant geld meer geaccepteerd zal worden. Dus alle betalingen in kantine, buitenbar en (voor niet-leden) de entree van veld 1 dienen digitaal te geschieden (bankpas of telefoon). Er zijn zoveel nadelen verbonden aan het beheer van contant geld (o.a. diefstalgevoelig, arbeidsintensief en niet vrij van risico’s bij afstorten), dat het bestuur hiertoe besloten heeft.

Naast het kunnen betalen via bankpas of telefoon is het bestuur voornemens om een derde digitale betaalmogelijkheid aan te bieden, namelijk een clubcard beschikbaar voor alle leden. Op deze clubcard kan ieder lid zelf een tegoed zetten waarmee dan op de club betaald kan worden. De kaart kan zowel thuis als op de club worden opgewaardeerd met een bedrag naar keuze. Een kaart welke ook handig kan zijn voor onze jongste leden (die veelal geen bankpas/telefoon hebben), en ook voor teams met de mogelijkheid om zo’n clubcard als teamkaart te gebruiken. Verdere mogelijkheden en voorwaarden volgen nog.

De bedoeling is om de clubcard op beide zijden te bedrukken: een zijde met het Argon logo en de andere zijde zouden we graag een sponsor de gelegenheid willen geven om zijn naam/logo er aan te verbinden. Dit is ons inziens een mogelijkheid die niet vaak voorbij komt dus daarom deze oproep aan een ieder die interesse heeft om op een unieke manier onder de aandacht te komen bij meer dan 1.000 leden. Wil jij als sponsor regelmatig in de schijnwerpers staan en voor lange tijd bekend raken en blijven bij onze fantastische leden? Neem dan snel contact op met de Commissie Commerciële Zaken en zorg dat je op de nieuwe Argon clubcard komt te staan want dichter op de huid kom je nooit te zitten bij je doelgroep!

De Commissie Commerciële Zaken is zowel per e-mail  als telefonisch (Peter Schoonderwoerd: 06 – 50 806 592) te bereiken.

Bestuur SV Argon


Terug naar het overzicht