Pupil van de week 2019/2020

De Pupillen van de week van het seizoen 2019-2020 vindt u op deze pagina.

Argon - Woudenberg: Joep van Veen, Argon JO11-1

Hoi, ik ben Joep van Veen

Ik zit vanaf mijn 6de op Argon. Eerst in de UEFA League en daarna in de F2. Nu zit ik voor het 2de jaar in de JO 11-1. Ik speel het liefst op het middenveld, maar voor vind ik ook leuk. Mijn favoriete spelers zijn Messi en Frenkie de Jong. En ik ben fan van Aax en Barcelona. Ik ben al een paar keer in de Arena geweest en van de zomer ook naar een wedstrijd van Barcelona.

Naast voetballen vind ik gamen leuk (FIFA en Fortnite). Later wil ik profvoetballer worden of verslaggever van voetbal op de tv. Ik ga vaak kijken bij Argon 1 als ze thuis spelen en vind het heel leuk om ‘pupil van de week’ te mogen zijn. Ik hoop dat Argon wint!

Argon - AFC:  Younes El Abbouch, Argon JO11-2

Hallo, ik ben Younes El Abbouch. Ik ben 10 jaar. Ik ben begonnen bij Argon  in de UEFA Champions League. In 2017/ 2018 maakte ik deel van het team JO9-4. Vorig jaar hoorde ik bij  JO10-2. Wij hebben voor de winterstop alle wedstrijden gewonnen behalve de laatste wedstrijd van het jaar 2018. Dat was een leuk voetbaljaar.

Dit jaar speel ik nog steeds bij Argon. Mijn huidige team is JO11-2. Ik vind het team heel leuk. Onze trainers zijn Jordy en Stan. Wij hebben maar 1 wedstrijd verloren. Wij staan op nummer 2 in de beker competitie. Wij hebben nog 2 wedstrijden te gaan.

Ik ben een goede middenvelder. Maar soms maak ik wat fouten.

Mijn favoriete club is Ajax want ze spelen erg goed. Ik vind gamen en buiten spelen met vrienden ook leuk. Ik ben  in de zomervakantie naar Disneyland Parijs gegaan. Dat was heel leuk.

Ik vind het erg leuk dat ik als pupil van de week ben gekozen. Want ik mag met Argon 1 het veld op

Ik hoop dat zij gaan winnen.

Groetjes,

Younes

Argon - Scherpenzeel: Jayden Griffioen, Argon JO11-3

Hallo ik ben Jayden en ik ben 10 jaar oud. Ik speel in het JO11-3 team en mijn coach is Edwin Wahlen. Wij hebben een super leuk team met allemaal gezellige jongens waar ik leuk mee kan voetballen.
Ik vind Barcelona de beste voetbalclub van de wereld en ik hoop ook dat ik volgend jaar naar een wedstrijd van kun kan gaan kijken in Spanje.
Naast het voetbal vind ik het erg leuk om met mijn neef Teun die in dit team speelt te gamen samen met zijn broer Henk en mijn broer Maikel. Daarom vind ik het nu ook super leuk dat ik pupil van de week ben.
Ik hoop echt dat het team gaat winnen vandaag ga ik er zowiezo van genieten.
Bedankt en succes jongens, ik heb er zin in.

Argon - Roda '46: Zuzia Grunenberg, Argon JO10-4

Hoi, Ik ben Zuzia Grunenberg, ik ben 9 jaar oud. Ik ben begonnen bij Argon bij de mini's en daarna heb ik in de UEFA, Champions League en de JO9 gespeeld. Dit jaar speel ik in de JO10-4 we hebben een erg leuk team, met onze trainer Darek. We doen erg ons best. Ik ben een goede middenvelder. En af en toe ben ik ook keeper.

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en FC Barcelona. Naast voetbal vind ik gamen en buitenspelen ook heel erg leuk. Mijn favoriete voetbalspeler is Frenkie de Jong.

Ik vind het superleuk dat ik pupil van de week ben en ik vind het erg stoer dat ik met Argon 1 het veld op mag.

Op naar een mooie overwinning voor Argon 1 ik heb er zin in!

Groetjes, Zuzia

Argon - WV-HEDW: Berkehan Kör, Argon JO10-3

Hallo ik ben Berkehan Kör. Ik ben 9 jaar oud. Dit jaar speel ik in de JO10-3. We hebben een erg leuk team. Met onze trainers Arthur en Dave hebben we het ook heel erg gezellig. Helaas is Dave naar een ander team gegaan.
Normaal gesproken ben ik verdediger, maar soms sta ik ook in de spits. En dat vind ik ook leuk. Ik vind het leuk als mijn ouders me staan aan te moedigen aan de zijlijn.
Mijn favoriete club is Ajax. Ik vind ze erg mooi voetballen. Naast voetballen vind ik gamen en buiten spelen met mijn vrienden erg leuk. Later wil ik een goede voetballer worden dat is mijn droom.

Ik vind het super cool dat ik pupil vd week ben. En vind het erg stoer dat ik met Argon 1 het veld op mag. Ik hoop dat het een overwinning word voor Argon, ik heb er zin in!

Groetjes, Berkehan