Hattrick voor Xavi ....

08 november, 2023

De definitieve einduitslag van de opbrengst en winnaars van de Grote Clubactie 2023 laat nog even op zich wachten maar duidelijk is wel dat onze jeugdleden ook dit jaar weer zeer enthousiast aan het verkopen zijn gegaan.

Het laatste Grote Clubactie weekend heeft Xavi Erkelens om in voetbaltermen te blijven een heuse verkoop Hattrick op zijn naam gezet door maarliefst 3 superloten te verkopen.

Afgelopen zaterdag heeft Xavi z'n 4e superlot verkocht aan Zaterdag 1. Bedankt mannen! Daags ervoor was Martin Feddema (alias Moos) de 5e superlot koper van Xavi. Martin is naast Jos Twaalhoven wekelijks vele uren actief in en rond de papiercontainer met als doel "de jeugd" van Argon. Dat ook juist deze loterij ten goede komt aan de jeugd spreekt Martin erg aan. Martin hartelijk dank topper....

Dat ook bekend Nederland vrijgevig is naar Argon bleek wel tijdens het bezoek van Xavi aan de in Mijdrecht woonachtige Rachel Hazes. Rachel is een bekende in de kennissenkring van de familie Erkelens en gunt Xavi (en Argon) graag zijn 6e superlot. Rachel hartelijk dank voor je aankoop waarmee de club 80% van de opbrengst ontvangt voor haar clubkas welke vervolgens besteed gaat worden aan de opleiding van de Jeugd van Argon.

De laatste loten worden inmiddels verwerkt en 11 november sluiten de lijnen. Binnenkort laat de organisatie van zich horen en zullen we jullie spoedig informeren over de uitslag.


Terug naar het overzicht