Seizoen 2019/2020

De Pupillen van de week van het seizoen 2019-2020 vindt u op deze pagina.

Argon - Woudenberg: Joep van Veen, Argon JO11-1

Hoi, ik ben Joep van Veen

Ik zit vanaf mijn 6de op Argon. Eerst in de UEFA League en daarna in de F2. Nu zit ik voor het 2de jaar in de JO 11-1. Ik speel het liefst op het middenveld, maar voor vind ik ook leuk. Mijn favoriete spelers zijn Messi en Frenkie de Jong. En ik ben fan van Aax en Barcelona. Ik ben al een paar keer in de Arena geweest en van de zomer ook naar een wedstrijd van Barcelona.

Naast voetballen vind ik gamen leuk (FIFA en Fortnite). Later wil ik profvoetballer worden of verslaggever van voetbal op de tv. Ik ga vaak kijken bij Argon 1 als ze thuis spelen en vind het heel leuk om ‘pupil van de week’ te mogen zijn. Ik hoop dat Argon wint!

 

Argon - AFC:  Younes El Abbouch, Argon JO11-2

Hallo, ik ben Younes El Abbouch. Ik ben 10 jaar. Ik ben begonnen bij Argon  in de UEFA Champions League. In 2017/ 2018 maakte ik deel van het team JO9-4. Vorig jaar hoorde ik bij  JO10-2. Wij hebben voor de winterstop alle wedstrijden gewonnen behalve de laatste wedstrijd van het jaar 2018. Dat was een leuk voetbaljaar.

Dit jaar speel ik nog steeds bij Argon. Mijn huidige team is JO11-2. Ik vind het team heel leuk. Onze trainers zijn Jordy en Stan. Wij hebben maar 1 wedstrijd verloren. Wij staan op nummer 2 in de beker competitie. Wij hebben nog 2 wedstrijden te gaan.

Ik ben een goede middenvelder. Maar soms maak ik wat fouten.

Mijn favoriete club is Ajax want ze spelen erg goed. Ik vind gamen en buiten spelen met vrienden ook leuk. Ik ben  in de zomervakantie naar Disneyland Parijs gegaan. Dat was heel leuk.

Ik vind het erg leuk dat ik als pupil van de week ben gekozen. Want ik mag met Argon 1 het veld op

Ik hoop dat zij gaan winnen.

Groetjes,

Younes

Argon - Scherpenzeel: Jayden Griffioen, Argon JO11-3

Hallo ik ben Jayden en ik ben 10 jaar oud. Ik speel in het JO11-3 team en mijn coach is Edwin Wahlen. Wij hebben een super leuk team met allemaal gezellige jongens waar ik leuk mee kan voetballen.
Ik vind Barcelona de beste voetbalclub van de wereld en ik hoop ook dat ik volgend jaar naar een wedstrijd van kun kan gaan kijken in Spanje.
Naast het voetbal vind ik het erg leuk om met mijn neef Teun die in dit team speelt te gamen samen met zijn broer Henk en mijn broer Maikel. Daarom vind ik het nu ook super leuk dat ik pupil van de week ben.
Ik hoop echt dat het team gaat winnen vandaag ga ik er zowiezo van genieten.
Bedankt en succes jongens, ik heb er zin in.

Argon - Roda '46: Zuzia Grunenberg, Argon JO10-4

Hoi, Ik ben Zuzia Grunenberg, ik ben 9 jaar oud. Ik ben begonnen bij Argon bij de mini's en daarna heb ik in de UEFA, Champions League en de JO9 gespeeld. Dit jaar speel ik in de JO10-4 we hebben een erg leuk team, met onze trainer Darek. We doen erg ons best. Ik ben een goede middenvelder. En af en toe ben ik ook keeper.

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en FC Barcelona. Naast voetbal vind ik gamen en buitenspelen ook heel erg leuk. Mijn favoriete voetbalspeler is Frenkie de Jong.

Ik vind het superleuk dat ik pupil van de week ben en ik vind het erg stoer dat ik met Argon 1 het veld op mag.

Op naar een mooie overwinning voor Argon 1 ik heb er zin in!

Groetjes, Zuzia

 Argon - WV-HEDW: Berkehan Kör, Argon JO10-3

Hallo ik ben Berkehan Kör. Ik ben 9 jaar oud. Dit jaar speel ik in de JO10-3. We hebben een erg leuk team. Met onze trainers Arthur en Dave hebben we het ook heel erg gezellig. Helaas is Dave naar een ander team gegaan.
Normaal gesproken ben ik verdediger, maar soms sta ik ook in de spits. En dat vind ik ook leuk. Ik vind het leuk als mijn ouders me staan aan te moedigen aan de zijlijn.
Mijn favoriete club is Ajax. Ik vind ze erg mooi voetballen. Naast voetballen vind ik gamen en buiten spelen met mijn vrienden erg leuk. Later wil ik een goede voetballer worden dat is mijn droom.

Ik vind het super cool dat ik pupil vd week ben. En vind het erg stoer dat ik met Argon 1 het veld op mag. Ik hoop dat het een overwinning word voor Argon, ik heb er zin in!

Groetjes, Berkehan

Argon - FC Breukelen:  Levi Visser, Argon JO10-2

Hallo, ik ben Levi Visser en ik ben 9 jaar oud. Ik ben op voetbal gegaan, toen ik 5 jaar was. Op 6 maart 2016 was mijn eerste voetbal training. Bij deze eerste training, zijn mijn opa’s wezen kijken.

Mijn huidige team is JO10-2. Ik sta meestal op de positie van laatste man. De trainers zijn Kicky en Chahid en mijn papa is leider van ons team. Op zaterdag, als ik een thuiswedstrijd speel, komen meestal mijn opa’s, oma, mama en zus kijken.

Ajax, Argon en het Nederlands Elftal zijn mijn favoriete voetbalclubs/team. Bij de thuis wedstrijden van Argon 1, ben ik bijna altijd met mijn vader langs de zijlijn te vinden.

In mijn vrije tijd game ik graag en voetbal ik vaak op het Cruyff Court met mijn vrienden.

Ik vind het super leuk, dat ik pupil van de week mag zijn! Ik hoop dat Argon vandaag wint van FC Breukelen en dat we een mooie wedstrijd gaan zien met veel doelpunten.

Groetjes van Levi

Argon - Huizen: Thomas Cornelissen, Argon JO10-1

Hoi ik ben Thomas Cornelissen. Ik ben op 7 januari 10 jaar oud geworden .
Ik speel in de JO10-1 en ben sinds kort keeper geworden. Mijn trainers zijn Skip Wagenaar en Dylan Bergkamp.
Mijn hobby’s zijn voetballen, zingen, gamen en muziek luisteren. Mijn favoriete club is Ajax en mijn favoriet speler is Quincy Promes. Ik zit op de Windroos in Mijdrecht daar voetbal ik met mijn vrienden.
Ik kom altijd bij Argon 1 kijken thuis samen met mijn vader Vincent.

Kom op Argon !

Argon - ZOB: Senn Half, Argon JO11-1

Mijn naam is Senn Half. Ik ben begonnen met voetballen toen ik 4 jaar oud was. Dat was toen nog op zondagochtend bij de mini’s.
Daarna bij de Champions League in de interne competitie. Toen ik 7 jaar oud was ben ik door Auke en Jordy geselecteerd voor de JO8-1. Het was een super goed seizoen warain we bijna alle wedstrijden hebben gewonnen. Het jaar daraop speelde ik in de JO9-1 daar hebben we uiteindelijk in de hoofdklasse gespeeld. Eerst was ik spits maar later ben ik back geworden.
Dit jaar heb ik de JO10 overgeslagen en ben ik geselecteerd voor de JO11-1. Het is een heel gezellig team en ik heb het heel erg naar mijn zin.
Ik vind het super leuk dat ik dit keer pupil van de week ben en ik hoop dat we 3 punten binnen slepen vandaag.

Groetjes,
Senn

Argon - Monnickendam: Jesper van der Meer, Argon JO11-2

Hoi, ik ben Jesper, ik ben 10 jaar en ik woon in Wilnis. Vanaf mijn vierde zit ik op voetbal bij Argon, eerst in de mini's, toen in de de UEFA League, Champions League en de JO9. Nu zit ik in de JO 11-2, met Jordy en Stan als trainers. Ik sta rechts als centrale verdediger, dat is mijn favoriete positie. Dan heb je overzicht over het spel. We hebben een heel leuk team en ook leuke trainers. Uit spelen vind ik leuker dan thuis, want dan zie je ook andere clubs. Ik ben voor Ajax en Barcelona en mijn favoriete voetbalspeler is Tagliafico, omdat hij mooi speelt. Ik wil later profvoetballer of DJ worden. En ik hoop dat Argon 1 vandaag wint! Groetjes van Jesper