Seizoen 2022/2023

Na een lange onderbreking vanwege het coronavirus gaan we weer van start met dit leuke initiatief, te beginnen met de eerste thuiswedstrijd tegen vv Nunspeet, de volgorde gaat dus van nu naar het begin van het seizoen.

20 mei 2023: Argon - Olympia, Jens van der Ploeg, Argon JO9-2

De laatste thuiswedstrijd en ik mag erbij zijn!

Mijn naam is Jens van der Ploeg. Ik ben een week geleden 9 jaar geworden. Dit is mijn derde jaar dat ik op voetbal zit en speel nu in de JO9-2. Voetbal is mijn leven. Elke dag oefen ik thuis in de woonkamer met een kleine voetbal om te schaven aan mijn techniek. Bijna altijd gaat dat goed maar af en toe gaat dat ten koste van een lamp. Of de kleine teen van mijn zus ;-). Ik ben rechtsbenig maar mijn favoriete positie is linksbuiten. Doelpunten maken is het mooiste wat er is, maar ook keepen vind ik erg leuk om te doen. Mijn favoriete speler is Mbappé. Ik hoop ooit net zo goed te worden als hem. Mijn favoriete club is Paris Saint Germain.

Hopelijk breng ik als mascotte veel geluk en scoort Argon veel doelpunten. Ik heb er lang naar uitgekeken en heb er dan ook veel zin in.

Groetjes, Jens  Klik hier voor fotoalbum

13 mei 2023: Argon - HBOK, Mats Verpoorten, Argon JO9-3

Hallo, ik ben Mats en ik ben 8 jaar oud. Dit is mijn eerste seizoen bij SV Argon en ik vind het heel erg leuk in mijn team, de JO9-3.
Ik hou van keepen maar ook verdediger en linker middenvelder vind ik leuke posities. Bij mijn laatste wedstrijd heb ik 2 van de 3 doelpunten gescoord. Daar ben ik heel erg trots op.
Mijn droom is om net zo goed te worden als Ronaldo en Mbappé. In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden.
Ik heb natuurlijk heel erg veel zin in de wedstrijd zaterdag en ik hoop dat de beste club (Argon) gaat winnen.

Groetjes, Mats  Klik hier voor fotoalbum

22 april 2023: Argon - Montfoort S.V. '19, Jesse van der Graaf, Argon JO9-4

Hallo, ik ben Jesse van der Graaf en ik ben 8 jaar. Dit is mijn tweede voetbalseizoen bij Argon. Ik speel bij de JO9-4. Ik vind voetbal heel erg leuk om te doen en wil net zo goed worden als Cristiano Ronaldo en Mbappé. Naast het voetballen vind ik het tijdens de wedstrijden ook leuk om op doel te staan. Een penalty schieten kan ik goed. Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn. Groetjes Jesse Klik hier voor fotoalbum

1 april 2023: Argon - ZOB, Eydis, Argon MO9-1

Hallo allemaal, mijn naam is Eydis, ik ben 7 jaar oud en voetbal in MO9 bij SV Argon. Dit is mijn eerste jaar op voetballen en ik vind het heel erg leuk.
Tijdens de wedstrijden speel ik vaak in de spits, ik vind doelpunten maken het allerleukste van voetbal maar ik vind het ook leuk om af en toe te keepen.

Wij trainen twee keer in de week en onze trainer Frank leert ons heel veel nieuwe dingen. Ik vind het erg leuk om zaterdag pupil van de week te zijn.

Groetjes Eydis  Klik hier voor fotoalbum

18 maart 2023: Argon - FC De Bilt, Daan de Graaff, Argon JO9-1
Hoi allemaal, ik ben Daan en ik ben 9 jaar oud. Ik voetbal nu 3 jaar bij Argon en zit nu bij de JO9-1. Ik speel op verschillende plekken, het leukste vind ik als middenvelder. Later als ik groot ben, wil ik net zo goed voetballen als Mbappé. Mijn favoriete club is Paris Saint-Germain. Ik heb heel veel zin in de wedstrijd! Groetjes Daan  Klik hier voor fotoalbum

4 maart 2023: Argon - RODA '46, Julian Eveleens, Argon JO9-2

Hallo allemaal, mijn naam is Julian Eveleens en ik ben 8 jaar oud.
Dit is mijn derde seizoen bij SV Argon en speel op dit moment in het leukste team van Argon, namelijk de JO9-2.

Toen ik begon met voetballen wilde ik eigenlijk alleen maar keepen, maar sinds dit seizoen keepen alle jongens uit ons team wisselend een wedstrijd. Nu speel ik op verschillende posities in de wedstrijd, waar ik ontzettend veel van leer. Omdat ik keepen wel het leukste vind, doe ik op woensdagavond de keeperstraining.

Onze trainer leert ons iedere week ontzettend veel. Dribbelen, verdedigen maar ook passen en trappen lukt mij dan ook steeds beter.
In de wedstrijden heb ik helaas nog niet weten te scoren, maar een doelpunt voorkomen als keeper is me dan wel weer meermaals gelukt ????

Ik vind het erg leuk, dat ik zaterdag met het eerste elftal het veld op mag en hoop natuurlijk dat ze winnen!
Groetjes, Julian   

De wedstrijdfotograaf was helaas afwezig, maar klik hier voor een paar foto's

4 februari 2023: Argon - Monnickendam, Ayaam el Bakkal, Argon JO9-3

Hallo! Ik ben Ayaam en ik ben 8 jaar. Ik speel al een jaartje bij Argon en zit in de JO9-03. Ik hou van heel veel soorten sporten, maar tennis en voetbal zijn mijn favoriet. Ik oefen bijna elke dag trucjes en in mijn vrije tijd ben ik op het Cruyff veldje te vinden. Het leukste van voetbal vind ik goals maken en wedstrijden winnen. Mijn favoriete voetbalclub is Ajax. Afgelopen kerstvakantie heb ik daar een clinic gedaan en dat was heel gaaf. En mijn favoriete spelers zijn Ronaldo, Mbappé en Messi. Mijn droom is om ooit een wereldbeker te winnen. Ik heb heel erg zin in zaterdag!
Groetjes Ayaam  Klik hier voor fotoalbum

21 januari 2023: Argon - De Meern, Seyyid Asaf Taşköprü, Argon JO9-4

Hallo, mijn naam is Seyyid Asaf Taşköprü en ik voetbal net een half jaartje bij Argon. Mijn groep is JO9-4.
Ik ben af en toe de verdediger van mijn team en soms aanvaller. Ik vind het erg leuk om te voetballen en moet nog veel leren. Ik verheug me op zaterdag!
Groet, Seyyid Asaf Klik hier voor fotoalbum

3 december 2022: Argon - NSC Nijkerk, Zara Marincic, Argon MO9-1

Hallo! Ik ben Zara Marincic en ik ben 9 jaar oud.
Dit jaar ben ik begonnen met voetballen bij Argon en dat vind ik super leuk.
Ik speel bij MO9-1 in de verdediging en vind het leuk om aanvallers tegen te houden. Onze trainer legt dingen erg goed uit.
Heb zin in de wedstrijd morgen en ook vind ik het spannend en leuk om met het beste team van Argon mee te gaan!
Groetjes Zara  Klik hier voor fotoalbum.

19 november 2022: Argon - BOL, Sem Eindhoven, Argon JO9-1
Hoi! Mijn naam is Sem Eindhoven en ik ben 8 jaar oud. Ik speel bij de JO9-1. Ik ben de keeper van ons team. Ik ben al keeper vanaf het begin en dat vind ik heel leuk om te doen! Ik train met mijn team en ik krijg ook keeperstraining. Ik voetbal het liefste de hele dag, op school, thuis en op de club. Ik heb heel veel zin in zaterdag!
Groetjes, Sem. Klik hier voor fotoalbum

5 november 2022: Argon - SDC Putten, Noah Hofstede, JO9-2
Hallo! Mijn naam is Noah Hofstede. Ik ben 8 jaar oud en dit is mijn 3e seizoen bij Argon. Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Cambuur en ik wil graag snel een keertje in de Arena een wedstrijd kijken.
Ik zit in de J09-2 en we hebben een superleuk team en een goede trainer! In de wedstrijd sta ik vaak in de spits. Een goal maken vind ik fantastisch, maar ook verdedigen en de bal afpakken is leuk.
Ik heb heel veel zin in zaterdag en in de wedstrijd.
Groetjes Noah  Klik hier voor fotoalbum

15 oktober 2022: Argon - De Zuidvogels, Boaz Vijn, JO9-3
Hallo! Mijn naam is Boaz Vijn. Ik ben bijna 8 jaar oud en dit is mijn 3e seizoen bij Argon. Mijn favoriete club is Ajax en ben in de vakantie voor het eerst naar een wedstrijd geweest samen met mijn vader.
Ik vind het superleuk om lid te zijn van Argon omdat ik mag trainen en wedstrijden mag spelen waardoor ik beter word. Mijn positie in het veld is middenveld en spits.
Tijdens een wedstrijd vind ik het gaaf om veel ballen af te pakken, te dribbelen en acties te maken. Overspelen gaat steeds beter!
Groetjes, Boaz  Klik hier voor fotoalbum

1 oktober 2022: Argon - Nunspeet, Mirza Spraakman, Argon JO9-4
Mijn naam is Mirza Spraakman. Ik ben 8 jaar oud en speel in de JO9-4. Ik ben dit seizoen voor het eerst begonnen met voetballen en vind het echt hartstikke leuk.
Mijn favoriete voetbalclub is Argon. Ik vind het heel spannend om met de beste spelers van Argon mee te mogen doen. Ik heb heel veel zin om de aftrap te doen en het eerste doelpunt te scoren bij de tegenstander. Klik hier voor fotoalbum.