Seizoen 2018/2019

Argon - WV-HEDW: Twan de Jong, Argon JO11-1
Hoi, ik ben Twan de Jong en ik ben 9 jaar. Ik vind voetballen superleuk en er gaat geen dag voorbij, zonder dat ik even een balletje getrapt heb. Op mijn 5e ben ik begonnen met voetballen bij de mini’s en nu speel ik in de JO11-1. Het is een heel leuk team met erg leuke trainers. Lars en Raoul zijn nu voor het tweede seizoen mijn trainers en ik heb al veel van ze geleerd. Ik speel vooral rechts of linksachter. En heel soms maak ik een doelpunt. Mijn favoriete clubs zijn natuurlijk Argon, Ajax en Barcelona. Naast voetballen, vind ik het erg leuk om buiten te spelen en ik vind dieren erg leuk en ga graag naar de dierentuin.Ik vind het superleuk dat ik pupil van de week mag zijn en ik hoop dat we gaan winnen!

Argon - FC Aalsmeer: Dain Poldervaart, Argon JO11-2
Hoi, ik ben Dain Poldervaart en geboren op 8-8-2008 (10 jaar oud). Ik ben de middelste in het gezin, ik heb een broer van 13 jaar, Kaj, en een zusje van 6 jaar oud, Efin,Ik speel al sinds de mini’s bij Argon, vanaf mijn vijfde jaar. Via de UEFA Cup, Champions League (zo heette het toen nog) naar JO9-2 en nu in de JO11-2 (tweede jaar). Mijn trainer is Teun Gortenmulder en ik ben heel blij met hem als trainer. Ik leer veel van hem. Het is ook een heel leuk team, ik ben nu 2e jaars en wij hebben een aantal nieuwe jongens erbij (1e jaars). In het veld ben ik vooral spits en heb tot nu toe elke wedstrijd nog gescoord! Mijn favoriete club is Feyenoord, net als mijn vader. Naast voetballen speel ik graag buiten of zit ik op Play Station. Waarschijnlijk niet heel verrassend, maar Fortnite is mijn favoriete game.Ik ben super trots dat ik pupil van de week mag zijn. Wordt vast een leuke pot.

Argon - De Zuidvogels: Dave de Koning, Argon JO10-2
Hoi, ik ben Dave de Koning, 9 jaar oud. Ik ben begonnen bij Argon bij de Mini’s en daarna heb ik bij de UEFA, Champions League en de JO9 gespeeld. Dit jaar speel ik in de JO10-2, we hebben een erg leuk team met onze trainers Frans en Frank. We doen erg ons best en we hebben dit seizoen tot nu toe alles gewonnen (hopelijk blijft dat zo). Ik ben een goede verdediger maar als ik in de spits mag staan sta ik ook mijn mannetje en ik heb al heel wat doelpunten gescoord.Ik vind het leuk dat opa Jan bij veel wedstrijden komt kijken en ome Richard (mijn voorbeeld) volgt trots samen met oma Tommie de resultaten op de app omdat hij wat verder weg woont.Mijn favoriete club is Ajax en FC Barcelona vind ik erg goed. Naast voetbal vind ik gamen en buiten spelen met mijn vrienden erg leuk. Samen met mijn vriend Julien ben ik naar het Nederlands elftal tegen Peru geweest in de Arena, dit was heel vet.Ik vind het super cool dat ik pupil van de week ben en vind het erg stoer dat ik met Argon 1 het veld op mag. Op naar een mooie overwinning voor Argon 1, ik heb er zin in!

Argon - CSW: Theije Gerrits, Argon JO11-4
Hoi, Ik ben Theije Gerrits en ik ben 9 jaar. Op 24 december wordt ik al 10. Ik ben bij Argon begonnen met voetballen bij de mini's toen ik 5 jaar was en ik speel inmiddels in JO11-4. Dat is het allerleukste en gezelligste team van Argon en ik hoop dat we met dit team altijd met elkaar blijven spelen.
Ik heb een grote broer van 12 (Arien Jan) en een zusje van 7 (Else Rieke). Zij spelen ook allebei bij Argon. Ik ben rechtsbenig, maar heb ook geoefend om met links te schieten. Ik scoor nu ook met beide benen. Ik speel het liefst linksvoor of centraal op het middenveld. Ook ben ik één van de drie keepers uit ons team en sta ik eens in de drie wedstrijden dus op doel. Ik train soms ook mee met mijn grote broer bij JO13-3. Ook heb ik al zelfs drie keer een echte wedstrijd met hun mee mogen spelen op een groot veld. Dat vindt ik heel erg leuk. Vorig jaar heb ik daar zelfs een keer gescoord. Ik vind zelf dat ik goed ben in dribbelen en schieten.
Mijn favoriete clubs zijn Argon, Ajax en Bayern Munchen. De beste voetballer vindt ik Robert Lewandowski. Als ik niet voetbal, zit ik op de xBox of ben ik YouTube filmpjes aan het kijken. Daarnaast zit ik ook op judo. Ik ben heel blij dat ik gewonnen heb met loten en nu pupil van de week mag zijn.

Argon - Zwaluwen '30: Nikki van Adrichem, Argon MO11-1
Hallo, ik ben Nikki van Adrichem, ben 9 jaar en voetbal met heel veel plezier in de MO11-1. Dit is mijn tweede seizoen op voetbal en ik vind het super leuk en gezellig met mijn nieuwe vriendinnen. Mijn positie in het veld is spits of links/rechts buiten. Ik train 2x per week en op zaterdagochtend speel ik een wedstrijd. We proberen dan te winnen en ik probeer te scoren. Mijn favoriete schijnbeweging is de schaar. Op zaterdagmiddag kom ik graag terug naar Argon om te spelen en kijk ik graag bij Argon 3 waar mijn vader en mijn 2 ooms Maykel en Wilco in spelen.
Groetjes Nikki

Argon - AFC: Finn Rijnbeek, Argon JO10-1
Natuurlijk wil ik pupil van de week zijn! Hoi ik ben Finn Rijnbeek. Ook ik ben mijn "carriere" begonnen bij Argon op de zondagochtend bij de UEFA Cup en Champions League. Nu voetbal ik in het team JO10-1 en sta ik het liefste achterin. Met onze trainers Timo en Dylan is elke training een feest en proberen wij elke wedstrijd te winnen.
Ik heb ook nog een grote broer, Sil. Hij is keeper en samen proberen wij elkaar beter te maken. Op school is mijn lievelingsvak gym. Trefbal, apenkooien en in de touwen hangen is dan echt het aller leukste om te doen. In de pauze is het natuurlijk voetballen op het veldje. Ik hoop dat Argon veel gaat scoren tijdens de wedstrijd tegen AFC.
Ik ga vooral letten op de verdediging. Daar kan ik waarschijnlijk nog heel veel van leren.

Argon - Huizen: Justen en Lucas Bader, Argon JO11-4
Hallo, wij zijn Lucas en Justin Bader en wij zijn 10 jaar. Wij zijn tweeling. Wij zijn bij Argon begonnen met voetballen in de UEFA cup. Nu spelen we in de JO11-4. Wij zullen ons even voorstellen.Justin: ik ben linksbenig, maar ik oefen ook veel met rechts. Meestal sta ik spits of linksvoor. Sinds vorig seizoen ben ik ook begonnen met keeperstraining en samen met mijn broer Lucas en Theije zijn wij om de beurt keeper. We hebben een erg leuk team en ook leuke trainers. Op woensdag mag ik samen met Lucas en Theije na het trainen met ons eigen team ook mee trainen met de JO13-3. Lucas: ik ben rechts. Ik vind voetbal leuk om te doen, maar ik vind het ook erg leuk om te keepen. Ik zit net als Justin ook op keeperstraining. Ik vind het ook wel heel cool om tricks te doen met de bal. We hebben ook wel eens een clinic gehad van Touzani. Dat was echt supertof.Als wij vrij zijn dan kan je ons ook altijd op het voetbalveldje vinden of wij trappen een balletje met vriendjes in de tuin, waar wij ook een doeltje hebben. Naast voetbal vinden wij skiën en snowboarden ook erg leuk. In februari gaan we weer, hopelijk ligt er lekker veel sneeuw. Wij vinden het erg leuk dat wij pupil van de week mogen zijn, hoop dat ze gaan winnen. En later willen wij ook graag in het 1e van Argon spelen.

Argon - Victoria: Daan Wahlen, Argon JO10-3
Hoi ik ben Daan Wahlen en ben 9 jaar oud. Ben begonnen met voetballen bij Argon in de UEFA cup op zondagmorgen. Nu speel ik in de JO10-3.
Het liefst speel ik rechtsbuiten, maar als ik in de verdediging moet spelen vind ik dat ook niet erg.
Na school voetbal ik vaak met vriendjes op het Cruyff Court. Naast het voetballen vind ik gamen en zwemmen ook erg leuk om te doen.

Argon - FC Breukelen: Tygo van de Swaluw, Argon JO11-3
Hallo, mijn naam is Tygo van de Swaluw en ik ben 10 jaar oud. Op dit moment speel ik in de JO11-3, waar ik vaak als vaste keeper sta.Naast voetballen bij Argon, voetbal ik ook graag in de pauze op school, of in de straat met buurkinderen.Ook speel ik graag voetbal op de spelcomputer, of kijk ik voetbalfilmpjes op Youtube.Ik hou er ook van om voetbalplaatjes te verzamelen en daarmee mijn eigen teams samen te stellen.Mijn grote voorbeeld is Neymar junior.

Argon - DHSC: Michelle Mooij, Argon JO11-2
Hoi, ik ben Michelle Mooij en vind het onwijs gaaf dat ik pupil van de week mag zijn. Ik ben 11 jaar oud en ben gek van voetbal en speel graag met een kleine voetbal in huis. Het dressoir in de woonkamer gebruik ik dan als goal. Ik ben begonnen bij de mini's, daarna de UEFA cup, Champions League en voetbal nu bij de jongens in de JO11-2. Ik voetbal graag bij de jongens, omdat ik vind dat ik het voetballen beter kan leren.Mijn trainer is Teun Gortemulder en van hem krijg ik veel goede tips!Mijn andere hobby's zijn buiten spelen, vissen en FIFA spelen op de PlayStation.Mijn favoriete clubs zijn Argon en Ajax en ik kijk ook graag naar voetbalwedstrijden op Fox sport. Ik zou het tof vinden om een keer bij een wedstrijd aanwezig te zijn in de Johan Cruyff ArenA.

Argon - ARC: Jill Hamersma, Argon MO11-1
Hoi, ik ben Jill Hamersma en ik vindt het super dat ik pupil van de week mag zijn. Ik ben 10 jaar, 4 juli wordt ik 11.Ik voetbal op dit moment 2 jaar bij Argon in het team MO11-1. Het is een gezellig meidenteam, met 2 leuke trainers Niels en Youri die ons training geven op de dinsdagavond en de donderdagavond.
Mijn hobby's zijn voetballen, alles van Ajax volgen, buiten spelen, FIFA spelen op de computer, maar vooral een balletje trappen... Mijn positie in het meidenteam is verdedigster.
Groetjes, Jill