Heerlijke zaalvoetbal dag voor JMO8/O9/O10

08 januari, 2024

Zaterdag 6 januari 2023 vond het tweede deel van het kerstvakantie zaalvoetbaltoernooi plaats. Nu voor de jongens en meisjes O8, O9 en O10, wederom in sporthal De Eendracht. Enthousiast voetballende kinderen in de zaal, genietende ouders op de tribune, de perfecte ingrediënten voor een succesvolle dag.

In de ochtend gingen de jongens en meisjes van de JO8 en JO9 vol enthousiasme van start! In gemixte teams van 5 spelers speelden Ajax, PSV, Liverpool, Manchester City, Barcelona en Real Madrid een onderlinge competitie. Na een ochtend met veel strijd, mooie acties en mooie doelpunten mocht Manchester City zich tot toernooiwinnaar kronen!

In de middag waren de jongens en meiden van O10 aan de beurt. In 4 gemixte teams werd er hard gestreden. Mooie doelpunten, fraaie acties en hier en daar zelfs ruimte om met elkaar over te spelen. Na de competitie, was er nog tijd voor een halve finale en finale. Het werd een zeer spannende finale tussen PSV en Barcelona die eindigde in een gelijkspel 3-3! Met penalty’s moest de beslissing gaan vallen. En zelfs daar was het spannend tot het laatste moment. Uiteindelijk schoot Barcelona net 1 penalty meer raak en ging er met de winst vandoor!

Door Argon werd voor limonade en een zakje chips gezorgd wat er natuurlijk wel in ging.

Kortom, een zeer geslaagd toernooi met een dank aan iedereen binnen Argon die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt.

Meer foto's: klik hier.


Terug naar het overzicht